La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
efstamatopoulos

Εχω αγοράσει τη συγκεκριμένη συσκευή στο τέλος του 2020. Το εχω τοποθετήσει στην κουζίνα λόγω μικρου χώρου στο μπάνιο και δυστυχώς για να χωρέσει κάτω απο τον παγο της κουζινας εχω αναγκαστεί να αφαιρέσω το καπάκι και τα ποδαρακια του. Στο στύψιμο κάνει παρά πολυ θόρυβο ακόμα και στις 800 στροφες..λετε να οφείλεται στα ποδαρακια? Και με το προηγουμενο πλυντηριο είχα κάνει την ίδια ενέργεια αλλά δεν ακουγόταν κιχ... Δυστυχώς δεν το εχω δοκιμάσει με ποδαρακια για να δω αν υπάρχει διαφορά. Λέτε να φταιει αυτό?

Nume de utilizator

3 Răspunsuri

palantzidoum

Καλησπέρα, χωρίς τα ποδαράκια το πλυντήριό σας θα χαλάσει σύντομα. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τα ποδαράκια να σταθεροποιούν τη συσκευή.

1 Comentariu

efstamatopoulos

λογω μετακομισης το εχω και με καπακι και ποδαρακια. Εχω το ιδιο προβλημα. ο θορυβος πανω απο τις 1200 στροφες ειναι μεγαλος. επισης στο στεγνωμα ακομα και να το βαλω χωρις καθολου στροφες δε με 'ακουει' και κανει ενα στιψιμο στις 1500. νομιζω οτι πρεπει να κοιταξω τις αναρτησεις του καδου καθως και την πλακετα του. το κακο ειναι οτι απο οτι φαινεται ειχε θεμα εξαρχης και δεν το κοιταξα τοτε οποτε θα φαω το κοστος

Nume de utilizator
Angelos_Kechagias

Καλημέρα!! Σαν συσκευή ειναι αρκετά καλη περα απο καποια θεματα με το στέγνωμα. Στο στύψιμο είναι σχεδόν αθόρυβο.. ισως καπου στις 1200 να το καταλαβαίνεις αλλα με κλειστή τη πορτα του μπάνιου δεν ακούς κατι.. ίσως φταίνε λοιπον οι παραμετροποιήσεις που έχεις κανει. Χωρις όμως να ξέρω σίγουρα

Nume de utilizator
nikfx

Αν μπορείς να προσθέσεις τα ποδαράκια, κάνε το. Απορροφούν και τους κραδασμούς.. λίγο.
Άμα έχεις αφααιρέσει το καπάκι, λογικό είναι να ακούγεται.. ειδικός δεν είμαι, αλλά φαντάζομαι λειτουργεί και σαν ηχομόνωση.
Όντως κάνει θόρυβο στο στύψιμο. Στο δικό μου, αυτό που παρατήρησα είναι ότι: από την κατασκευή του, το καπάκι του (η πάνω πλευρά δλδ) προεξείχε λίγο απ τη μία μεριά. Και όταν το πίεζα να "κουμπώσει" στο στύψιμο, ήταν κομπλέ. Αυτό έφτιαξε μόνο του κάποια στιγμή.

Τώρα αν ήμουν στη θέση σου, θα έπαιρνα λίγο αφρολέξ, να το βάλω αντί για ποδαράκια στις 4 βάσεις (αν γίνεται) και λίγο στα πλάγια να μην βαράει.

Nume de utilizator