Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
gmelotablet

Γεια χαρά, θέλω να πάρω το Xbox series s και θέλω να ρωτήσω εφόσον δεν έχει cd η μόνη πηγή για παιχνίδια είναι να τα αγοράζεις μέσο του store σωστά? Αν πχ θέλω το forza στο store θα μπορώ να βρώ και παλιότερα ώστε να είναι πιο οικονομικά η μπορείς να βρείς μόνο το τελευταίο? Και η τιμή αγοράς ενός παιχνιδιού είναι ίδια με την τιμή του αν το αγόραζες σε cd? Αξίζει δλδ να πάρεις το s η σε βάθος χρόνου θα βγεί πιο ακριβό από το να είχες πάρει το x. Αν έχει γίνει ξανά η ερώτηση αυτή ζητώ συγγνώμη. Ευχαριστώ πολύ.

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

kaluas

Συγκεκριμένα τα Forza, γίνονται delisted μετά από κάποιο διάστημα. Βγαίνουν δηλαδή από το online κατάστημα και μπορείς να τα βρεις μόνο σε φυσική μορφή. Οι τιμές στα δισκάκια είναι κατά μέσο όρο φθηνότερες, στην πλειοψηφία του καιρού. Το online κατάστημα θα κάνει πάντα τις καλύτερες προσφορές, θα δεις παιχνίδια και 70 και 90 τοις εκατό κάτω. Όποτε εκείνο θέλει και σε όποια παιχνίδια θέλει βέβαια και χωρίς να συνυπολογίσουμε πως τα παιχνίδια που αγοράζεις σε φυσική μορφή μπορείς να τα πουλήσεις άνετα μετά. Είναι άλλες ανέσεις που προσφέρει το ψηφιακό και σίγουρα μπορείς να κάνεις απόσβεση εάν αγοράσεις το Series X, αρκεί να ταιριάζουν οι καταναλωτικές σου συνήθειες.

Όνομα χρήστη