Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Sakmael

Για αποκατασταση λιγο της αληθειας περι poscaps πυκνωτων.. Οχι δεν ειναι πιο φθηνοι απο τους mlcc, εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα και εφαρμογες. Το "καλοι" και "κακοι", "φθηνοι" και "ακριβοι" δεν υπαρχει. Χαρακτηριστικα γνωστος μου με tuf gaming που προλαβε day one απο caseking Γερμανια, ειχε θεματα με crashes οταν του ρθε, και ας ειχε mlcc's ΜΟΝΟ η καρτα του. Μετα ως δια μαγειας με τον επομενο driver που εβγαλε η nvidia ολα κομπλε... Επισης παιζουν μεγαλο ρολο τα μf στους poscaps. Η δικια μου εχει poscaps στα 470μf o καθενας, και επισημα η nvidia λεει οτι minimum ειναι τα 220μf. Παιδια δεν εχει κανενα θεμα με crashes (ειχαν με τους αρχικους drivers καποιες υλοποιήσεις λογω υψηλων ρολογιων και voltages (που ναι σε καποιες περιπτωσεις σε μοντελα με χαμημα milifarad των poscaps δυσχαιρενοταν η κατασταση, αλλα και σε μοντελα με mlcc...) πραμα που εφτιαξε μετα η nvidia με μεταγενεστερους drivers). Την δικια μου την σκιζω καθημερινα σε gaming με light oc (1980 πυρηνα) και ολα κομπλε. Σας παραθετω και απαντηση της gigabyte για το θεμα. https://www.gigabyte.com/Press/News/1840

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

ƒ Pqdqzøp ƒ

sakmael φιλε να σε ρωτησω στην φωτο που ανεβασες μπορεις να μου στειλεις το λινκ που πηρες αυτα τα sleeved cables και αν μπορουσες να μου προτεινεις καποια και απο που γιατι στο σκρουτζ τα περισσοτερα ειναι αναξιολογητα

Όνομα χρήστη