Οταν σβηνετε την μηχανη του αυτοκινήτου το βγαζετε απο τον αντάπτορα;Γιατι δεν βρήκα on,off πάνω στο προιόν.Αν δεν το βγάζετε δεν τρώει την μπαταρία του αυτοκινήτου;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
Οταν σβηνετε την μηχανη του αυτοκινήτου το βγαζετε απο τον αντάπτορα;Γιατι δεν βρήκα on,off πάνω στο προιόν.Αν δεν το βγάζετε δεν τρώει την μπαταρία του αυτοκινήτου;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
2 Răspunsuri
Λειτουργεί μόνο όταν τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου (ράδιο, πιθανές touch οθόνες, USB κλπ) τραβάνε ρεύμα. Δεν θα σου φάει τη μπαταρία.
Σαν παράδειγμα, ακόμα κι εάν σου σβήσει στιγμιαία το αυτοκίνητο λόγω σύμπλεξης, θα σβήσει στιγμιαία και το transmitter και μόλις γυρίσεις το κλειδί θα συνδεθεί ξανά μόνο του.
3 Comentarii
εμενα φιλε η οθονουλα του παραμενει παντα ανοιχτη,δε σβηνει ακομα και οταν βγαλω το κλειδι και κλειδωσω ακομα..εισαι σιγουρος οτι δε τρωει τη μπαταρια?ευχαριστω!
Τότε υπάρχει κάποια διαφορετική σύνδεση με τα καλώδια σου , τα περισσότερα αυτοκίνητα όταν βγάλεις το κλειδί κόβουν την παροχή της μπαταρίας στο υπόλοιπο αυτοκίνητο.
@Giwrgos_Ale αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα προβληματιζόμουν κι εγώ. Συνήθως σε αρκετά πιο καινούργια αυτοκίνητα παρατηρείται τέτοια "παρασιτική" χρήση ρεύματος με σβηστή μηχανή (δηλ. αμάξια που σίγουρα δεν απαιτούν FM transmitter), αλλά και σε συστήματα ασφαλείας (π.χ. συναγερμοί κλπ).
Την συσκευή την έχω χρησιμοποιήσει σε Polo (2013), Pixo (2013), Duster (2014) και 206 (2004) και τουλάχιστον γι'αυτά, είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρχει τέτοιου είδους "διαρροή".