За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
ioannistax

Οταν σβηνετε την μηχανη του αυτοκινήτου το βγαζετε απο τον αντάπτορα;Γιατι δεν βρήκα on,off πάνω στο προιόν.Αν δεν το βγάζετε δεν τρώει την μπαταρία του αυτοκινήτου;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Потребителско име

2 Отговора

glgladikos

Κ σε εμένα μένει ανοιχτό σε απενεργοποιημένο όχημα, οπότε το τραβάω λιγο εξω ωστε να σβήσει!

Потребителско име
GeorgeB.

Λειτουργεί μόνο όταν τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου (ράδιο, πιθανές touch οθόνες, USB κλπ) τραβάνε ρεύμα. Δεν θα σου φάει τη μπαταρία.
Σαν παράδειγμα, ακόμα κι εάν σου σβήσει στιγμιαία το αυτοκίνητο λόγω σύμπλεξης, θα σβήσει στιγμιαία και το transmitter και μόλις γυρίσεις το κλειδί θα συνδεθεί ξανά μόνο του.

3 Коментара

Giwrgos_Ale

εμενα φιλε η οθονουλα του παραμενει παντα ανοιχτη,δε σβηνει ακομα και οταν βγαλω το κλειδι και κλειδωσω ακομα..εισαι σιγουρος οτι δε τρωει τη μπαταρια?ευχαριστω!

Evan_Rizonakis

Τότε υπάρχει κάποια διαφορετική σύνδεση με τα καλώδια σου , τα περισσότερα αυτοκίνητα όταν βγάλεις το κλειδί κόβουν την παροχή της μπαταρίας στο υπόλοιπο αυτοκίνητο.

GeorgeB.

@Giwrgos_Ale αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα προβληματιζόμουν κι εγώ. Συνήθως σε αρκετά πιο καινούργια αυτοκίνητα παρατηρείται τέτοια "παρασιτική" χρήση ρεύματος με σβηστή μηχανή (δηλ. αμάξια που σίγουρα δεν απαιτούν FM transmitter), αλλά και σε συστήματα ασφαλείας (π.χ. συναγερμοί κλπ).
Την συσκευή την έχω χρησιμοποιήσει σε Polo (2013), Pixo (2013), Duster (2014) και 206 (2004) και τουλάχιστον γι'αυτά, είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρχει τέτοιου είδους "διαρροή".

Потребителско име