За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
manolis9

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν τα συγκεκριμένα ακουστικά, αυτή την στιγμή έχω τα HS7 tournament edition 7.1 και με είχαν απογοητεύσει στο θέμα της ποιότητας του μικροφώνου στα συγκεκριμένα ακουστικά είναι καλύτερη η ποιότητα? Έχει μεγαλύτερη βελτίωση με το usb c?. Επίσης λένε πως δεν είναι άνετα είναι μεγάλο θέμα αυτό δηλαδή σε ενοχλούν τόσο που θες να μην τα ξανά φορέσεις?. Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει.

Потребителско име

1 Отговор

Redhack1

Κοίτα από την εμπειρία την δική μου τα ακουστικά ούτε με κουράζουν ούτε τίποτα. Το ότι έχει δερμάτινα καλύμματα και μπορεί να ιδρώνεις καμία φορά νομίζω είναι ανεκτό. Το μικρόφωνο να ξέρεις είναι πολύ καλό τουλάχιστον από ότι μου λένε και αυτοί που μου ακούνε. Η τεχνολογία sxfi είναι όντως εντυπωσιακή και ακούς υπέροχα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν είναι ασύρματα το οποίο ίσως να το προτιμούσα και δεύτερον κάνει θόρυβο το καλώδιο όταν βρίσκει σε διάφορα σημεία. Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί και δεν το καταλαβαίνω αλλά πρέπει να το αναφέρω. Αυτά.

1 Коментар

manolis9

Εντάξει δεν με ενοχλεί που δεν είναι ασύρματα αλλά εφόσον αξίζουν θα κάνω σύντομα μετάβαση σε αυτά ευχαριστώ πολύ. Ήθελα να επιβεβαιώσω όσα ακούγονται για αυτά τα ακουστικά γιατί ήμουν και ανάμεσα στα Black shark v2 της razer αλλά θα επιλέξω αυτά της Soundblaste,διότι αυτά που έχω ήταν μέτρια για 90 ευρώ που έδωσα

Потребителско име