Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
inextremo7

Όταν φορτισουν πρέπει να τα βγάλεις από την φόρτιση ή μπορεί να τα αφήνεις πάνω χωρίς να έχουν κάποια επίπτωση μελλοντικά?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

vagman_tech

Γενικά είναι μια καλή τακτική ότι έχει μπαταρία λιθίου να μην μένει στη πρίζα παραπάνω απο όσο προορίζεται για τη φόρτηση του. Δεν εχω ιδεα απλά μου το έχει αναφέρει φίλος που σχολείται με ηλεκτρονικά/ηλεκτρολογικά χρόνια. Αν θές να είσαι 100% σίγουρος και να αυυξήσεις τις πιθανότητες μακροζωίας τους καλό θα ήταν να τα βγάζεις μετά τοο 2ωρο φόρτησης. Αν τα ξεχνας μια στο τόσο (π.χ. 1 φορά το μήνα) δεν έχει πράμα αλλά απο τα λίιγα που ξέρω + ότι έχω ακοούσει "πεθαίνει" η μπαταρία δύοο φορές πιο γρήγορα.

FYI: Στα λέει αυτά άτομο που βγάζει το κινητό ακριβώς μόλις χτυπήσει 100% φόρτησης και μου αντέχει 3 και 4 χρόνια σε αντίθεση με άλλους που τρέχουν σε iRepair για αλλαγή μπαταρίας στα δύο χρόνια. (Samsung Galaxy S7, S8, Xiaomi Redmi Note 8)

Όνομα χρήστη
Alexandros_Lagios

Για μελλοντικές επιπτώσεις δεν ξέρω, επειδή το έχω 2 βδομάδες, αλλά τα αφήνω μόνιμα πάνω και όταν φορτίσουν, το φως στα χειριστήρια σβήνει, κάτι που μάλλον δείχνει ότι σταματάει να δίνει ρεύμα.
βλ. και https://www.reddit.com/r/PS5/comments/jqn03y/leaving_ps5_controller_on_the_charging_station/

Όνομα χρήστη