La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
ckat9

Για μεζονέτα 75τμ (γνωρίζοντας ότι θα κάνει δουλειά μόνο στον κάτω όροφο του σαλονιού [40-45 τ.μ.]) προτεινετε αυτόν ή το XL μοντέλο της ίδιας εταιρίας; Απ'όσο καταλαβαίνω δεν έχουν μεγάλη διαφορά

Nume de utilizator

1 Răspuns

vagman_tech

Σε δωμάτιο 25 τμ είναι τόσο δυνατός που ξερενεται το στόμα σου αν τον έχεις να δουλεύει κατά τη διάρκεια της νύκτας οπότε θα είναι μια χαρά για σαλόνι 40-45τμ, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα !

3 Comentarii

ckat9

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Μήπως όμως θα είναι πιο αποδοτικός ο XL όσο αναφορά την ώρα που θα ρίχνει την υγρασία ακόμα και στα 40-45τμ ; Τους βρίσκεις στα 30-40 ευρώ διαφορά , εκεί βασίζεται η λογική μου. Μήπως οι υπηρεσίες και τα modes (uv, στέγνωμα ρούχων, κλπ) που παρέχει ο XL αξίζουν περισσότερο αυτή τη μικρή διαφορά; (Σίγουρα οι διαφορές είναι μικρές και αυτός εδώ είναι πολύ δυνατός βάσει σχολίων)

vagman_tech

Η μόνη διαφορά που μπορώ να φανταστώ είναι μεγαλύτερο δοχείο νερού δηλαδή αντί να το αδειάζεις καθημερινά θα το αδειάζεις ανά 1,5 ημέρα αλλά μέχρι εκεί εφόσον μιλάμε για το ίδιο μοντέλο απλά μεγαλύτερο.

Μπες στην ιστοσελίδα της εταιρίας και δες τα ψιλά γράμματα ή πάρε και σε ένα κατάστημα που τους πουλάνε (ειδικά αν είναι επισήμως αντιπρόσωπος), είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα γνωρίζουν παραπάνω πληροφορίες από εμένα.

Πάντως ο «μικρός» 3 χρόνια που τον έχουμε έχει αποδειχθεί σκυλί.

ckat9

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τη βοήθεια!

Nume de utilizator