La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Emm_Vol

Ενδιαφέρομαι για την 50αρα και διαβάζω και καλά και κακά. Τα κακά αφορούν προβλήματα εικόνας στην γρήγορη κίνηση (σπορ, δράση κ.λ.π), κακή εικόνα στο Netflix, lip sync προβλήματα στο youtube, κ.α.
Εσείς έχετε παρατηρήσει κάτι από τα παραπάνω ή έχετε κάποιο άλλο πρόβλημα?
Ευχαριστώ

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Jimmy_Pats

Eiναι μια χαρά πίστεψε με ούτε κολλήματα ούτε τίποτα πολύ σπάνια οαρτην όπως εισαι

Nume de utilizator
Macintosh

Από τα προβλήματα που αναφέρεις το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ένα μικρό lag όταν προβάλει 4Κ στο YouTube. Δεν είναι απόλυτα smooth η ροή της εικόνας. Από USB δεν το παρατήρησα. Εκτός αυτού, είναι απόλυτα εντυπωσιακή για τα χαρακτηριστικά της σε αναλογία με την τιμή της.

5 Comentarii

Emm_Vol

Ευχαριστώ για την απαντηση Η ποιότητα του dolby vision και του hdr τι λέει? Αυτό με ενδιαφέρει πιο πολυ

Macintosh

Παρακαλώ φίλε. Δεν μπορώ να έχω άποψη για κανένα απ'τα 2 αφού δεν τα έχω τεστάρει ακόμα. Όταν γίνει θα σου πω.

astrolavos7777

Reviewer αναφέρουν πως τα προβλήματα με την ροή εικόνας κατά την γρήγορη κίνηση (motion handling) οφείλονται σε bug τού λογισμικού. Αυτό διορθώνεται αν απενεργοποιήσεις την γρήγορη εκκίνηση τής συσκευής (& στην συνέχεια απενεργοποιήσεις την επιλογή Ultra Smooth Motion). Το ερώτημα μου είναι αν έχει έρθει το πολυπόθητο update το οποίο διορθώνει αυτό το bug στο λογισμικό τής τηλεόρασης. Ευχαριστώ

Nume de utilizator