Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
ledris

Καησπερα, μου βγαζει ενα βομβο το μικροφωνο και στις κλησεις και στις ηχογραφησεις. Εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω οτι συσκευη μπορει να το επηρεαζει (φως, κινητο, ηχεια), αλλα τιποτα. Επισης στο realtek δεν μου εμφανιζει ρυθμισεις μικροφονου ωστε να πειραξω κατι. Παιδια οποιος καμια ιδεα για το πως να σταματησει ο βομβος θα εκτιμουσα τη βοηθεια του!

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

gmarn69

Επίσης, στις ρυθμίσεις των Windows --> Sound , στο Input (Choose your Input Device) πρέπει να σου δείχνει "Microphone (HD USB Camera)" και από κάτω που σου λέει Test your Microphone , πρέπει να βλέπεις να κουνιέται μάι μπλε μπάρα, ανάλογα με την ένταση που μιλάς.

Όνομα χρήστη
gmarn69

Καλησπέρα. Την έχω και εγώ την κάμερα, αλλά δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα για την ώρα.
Για να βεβαιωθούμε ότι δεν φταίει και κάποια εφαρμογή (καλώς έκανες και απομόνωσες αυτά που απομόνωσες) , το σύμπτωμα στο βγάζει και με messenger και με viber και με skype, webex κοκ ; Ή υπάρχει κάποια εφαρμογή που παίζει καλά ; Επίσης, καλό θα ήταν, αν είχες δεύτερο PC να τη δοκίμαζες και εκεί.
Δυστυχώς, δεν έχω κάποια λύση άμεσα. Απλά προσπαθώ να διαπιστώσω και εγώ τι φταίει ακριβώς.

Όνομα χρήστη