Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Panos_tris

Καλησπέρα σας! Έχω στην κατοχή μου την 55’ και έχω το εξής θέμα. Η φωτεινότητα ανεβοκατεβαίνει από μόνη της και δεν ξέρω εάν μπορώ να απενεργοποιήσω κάπως αυτή την λειτουργεία. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει;

Benutzername

3 Antworten

stavros67

παρομοιο προβλημα στην 50αρα αλλα για δευτερολεπτα στο κεντρο της οθονης στις ταινιες και στις ξενες σειρες.Εφερα τεχνικο αλλα δεν εκανε κατι,γιατι δεν το εντοπισε εκεινη την ωρα.

Benutzername
valanths

Μήπως είναι η ρύθμιση από τις ρύθμισης εικόνας που λέει Προσαρμογή αντίθεσης? Βάλτο στο off και δες αν σταματάει να στο κάνει

3 Kommentare

emailstratos

Ξερει κανεις πως βαζεις τα καναλια στη σειρα που θες? (Την 55αρα εχω)

Panos_tris

Το εχω βάλει αλλα δεν αλάζει κάτι. Σε εσάς δουλευει κανονικά;

Panos_tris

Για να κουνήσεις τα κανάλια πας λίστα καναλιού μετά πας μια φορά αριστερά για τις τέσσερις επιλογές και ανοίγεις την επεξεργασία μετά επιλέγεις κεραία και εκεί μπορείς να τα αλλάξεις πολύ ευκολά.

Benutzername
man_katsara

το παρατηρησα προχθες ναι,,, στο android box μονο, το ψαχνω μαλλον κατι εβαλα εντος στις ρυθμίσεις

1 Kommentar

Panos_tris

Συγνώμη για την αγνοία αλλά το android box είναι κάποια εφαρμογή στο κινητό; Εάν ναι μπορεί να συνεργαστεί με τον λογισμικό Vidaa που έχει η τηλεόραση;

Benutzername