La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Μαρίνα Χτζ

Είμαι σε διλημα.Το κινητό που έχω(LG Optimus l5)κολλάει αφόρητα και γι'αυτό ψάχνω για καινούριο κινητό.Με εντυπωσίασε πραγματικά το xperia j αλλά δεν θέλω να κολλάει και αυτό.Έχω δει και άσχημα σχόλια αλλά και πολύ καλά!Γιαυτο μήπως φταίει το κατάστημα που πουλάει το προϊόν?Άμα μπορείτε όσοι έχετε καλές κριτικές να με ενημερώσετε για το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το κινητό αυτό:)

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

petroskalivas9

Άκου με το έχω το κινητό πριν από 4 μήνες μου έπεσε από τις σκάλες και έσπασε εξωτερικά η οθόνη παρόλα αυτά η αφή δεν έχει χαλάσει καθόλου . Από την πτώση το μόνο κακό εκτός από το σπάσιμο είναι ότι σπάνια ( 2 φορές το μήνα ) κάνει επαννεκίνηση λογικό μετά από τέτοια πέσιμο σε 25 σκαλιά . Όταν το πήρα ήταν θεικό έχει ποιοτική κάμερα την μέρα το βράδυ είναι κάπως απογοητευτική . Γενικά αν το προσέχεις δεν παθαίνει κάτι κακό . Έμεινα ικανοποιημένος . Από τα χέρια μου έχουν περάσει το LG Viewty Snap, Sony ericsson Xperia Neo V , Sony Xperia J , iPhone 4s και πάω για Nokia Lumia 1520 .

Nume de utilizator
Patates

Αν απ το L5 πας στο J σίγουρα θα δεις διαφορά, αλλά είναι και τα 2 μοντέλα του 12. Προτίμησε κάτι πιο καινούριο με διπύρηνο επεξεργαστή (Xperia M / Galaxy Core)

Το κατάστημα δεν φταίει, όλα τα τηλ ίδια είναι.

1 Comentariu

petroskalivas9

Φίλε μου πίστεψε με δεν είναι όλα ίδια , μια φίλη μου πήρε το j και της βγήκε T mobile εντελώς μάπα .

Nume de utilizator