Μια ερώτηση.. Οσοι έχετε το συγκεκριμένο, τα προγράμματα σε μια νορμάλ θερμοκρασία πόση ώρα στο περίπου κρατάνε, έχετε παρατηρήσει;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Μια ερώτηση.. Οσοι έχετε το συγκεκριμένο, τα προγράμματα σε μια νορμάλ θερμοκρασία πόση ώρα στο περίπου κρατάνε, έχετε παρατηρήσει;
2 Απαντήσεις
Αναλόγως το πρόγραμμα και την ποσότητα των ρούχων. Δηλαδή εγώ συνήθως χρησιμοποιώ το πρόγραμμα μεικτά και με κάδο γεμάτο πάνω από τα μισά κάνει 1 ώρα και 11 λεπτά. Αν είναι πιο γεμάτος ο κάδος κάνει και 2,5 ώρες!! Στο πρόγραμμα συνθετικά με γεμάτο κάδο κάνει 1 ώρα και 46 λεπτά. Ελπίζω να σας βοήθησα.
2 Σχόλια
Σε τι θερμοκρασία είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για αυτούς τους χρόνους;
Στους 30 βαθμούς είναι αυτοί οι χρόνοι και με 1000 στροφές στύψιμο. Στους 40 βαθμούς στο πρόγραμμα μεικτά, με 1000 στροφές πάλι, κάνει 1:21 γεμάτος ο κάδος. Στα συνθετικά δεν έχω δοκιμάσει τους 40 βαθμούς και δεν ξέρω χρόνο. Αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι εξαρτάται από το είδος των ρούχων. Γιατί δοκίμασα να βάλω πετσέτες και μπουρνούζια στο ίδιο πρόγραμμα (μεικτά) και έκανε 2,5 ώρες ενώ σε ρούχα μας χειμωνιάτικα γεματο κάδο κάνει πάντα 1:21 στους 40 βαθμούς 1000 στροφές μεικτά. Πάντως τα καθαρίζει πολύ καλά σε όλα τα προγράμματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ελπίζω να μη σας μπέρδεψα.