За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Professional Bot :)

Δεν ξέρω για εσάς αλλά δεν αξίζει. Μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά και επίσης αν το έφτιαχνες μόνος σου το σύνολο θα έβγαινε μισή τιμή

Потребителско име

2 Отговора

IoannissIo

Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω prebuilt pc σε budget των 400-500 ευρώ. Έχεις κάτι να μου προτείνεις στο skroutz(αν θέλεις κι το ψάξεις, γράψε εδώ το όνομα του pc). Ευχαριστώ

Потребителско име
TommyInnit

Bro δώσε αλλά 200 ευρώ για μια κάρτα γραφικών και το pc θα πηγαίνει σφαίρα

4 Коментара

Professional Bot :)

Και πάλι όμως γιατί να πάρεις ένα pc αξίας 200 ευρώ στην τιμή των 400 ευρώ και μετά να πάρεις μία κάρτα γραφικών 200 ευρώ που στο τέλος θα σου βγει στα 600 ευρώ. Αν ήταν πιο φθηνό, θα ήταν πιο λογική η τιμή, βάσει τα χαρακτηριστικά

rafame_123

Φίλε καλά σε είπε πάρε μια κάρτα και θα πηγαίνει σφαίρα και εναν καλό επεξεργαστή και έτοιμο να το πάρεις gta rp 60-80fps ακούραστα παίζει χωρίς να αγοράσεις τίποτα αλλά δικιά σου επιλογή

Billy_0000888

αν το παρω ετσι οπωσ ειναι ειναι ok δηλ rp παιζει με 60fps περιπου ????

Charis_Fan5255

Δώστε πολύ απλά λίγα χρήματα παραπάνω και φτιάξτε εσείς ένα με κομμάτια που θα επιλέξει κάποιος που ξέρει από pc. Έχω και εγώ το pc αυτό το οποίο είναι pre-built και παρόλο που είναι καλό για το σχολείο και γενικά κάποια χαλαρά πράγματα δεν είναι για gaming. Ξεκάθαρα όλα τα parts του υπολογιστή κοστίζουν σχεδόν τα μισά από την τιμή όλου του υπολογιστή, οπότε ξεκάθαρα αν θέλετε να πάρετε το συγκεκριμένο pc καλύτερα πάρτε ξεχωριστά τα κομμάτια και φτιάξτε το μόνοι σας.

Потребителско име