Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
katerinalamp

Καλησπέρα, έχω το 8 plus και θέλω να το αλλάξω .Οι επιλογές είναι το 12 mini ή να πάρω μεταχειρισμένο έπειτα από ένα έτος από φίλη μου το 11 pro max .Η τιμή είναι πάνω κάτω η ίδια 800€.Δεν με ενδιαφέρει η βαριά χρήση αλλά κατά βάση η κάμερα.Τι λέτε ;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

soa008

Και τα δυο ειναι πολυ καλα , οποιο και να παρεις θεωρω ευχαριστημενος θα μεινεις. Σε οθονες ειναι ιδια , μονο οι διαστασεις αλλαζουν , σε καμερες το 11 pro εχει 3 , με την telephoto Να απουσιαζεια απο το Mini. Η telephoto γενικα χρησιμευει στο πορτραιτο , και σε φωτογραφιες με καποιο ζουμ. Θεωρητικα το 12 mini εχει βελτιωσεις στην καμερα βασιζομενες στο λογισμικο ( κυριως στις νυχτερινες ληψεις ). Οποτε στις καμερες ειναι λιγο αμφιλεγομενα τα πραγματα, ναι μεν απο το ενα θα παρεις μια εξτρα χρησιμη καμερα , απο το αλλο θα παρεις θεωρητικα λιγο καλυτερες ληψεις σε συγκεκριμενες παντα περιπτωσεις. Οι επεξεργαστες εχουν διαφορα , αλλα αποψη μου αμελητεα σε καθημερινη χρηση δεν θα δεις διαφορα. Σημαντικο θεωρω να σκεφτεις την μπαταρια , που εκει το 11 pro τα παει καλυτερα. ΕΓω στην θεση σου , θα επαιρνα το 11 pro , Και για την εξτρα καμερα και για την καλυτερη μπαταρια.

4 Σχόλια

chantzi

Εγώ πάντως θα προτιμούσα το 12 mini.
Νέο κινητό και του κουτιού. Γιατί να πληρώνεις μεταχειρισμένο;

Όνομα χρήστη