Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Ling

Αυτή τη στιγμή έχω Android (Galaxy S10e) και σκέφτομαι να πάω σε iOS, φορτίζω την τότε ναυαρχίδα της Samsung 3 φορές τη μέρα. Κάνω σχετικά βαριά χρήση (social, YouTube, podcasts, βιντεοκλησεις).
Με ενδιαφέρει η φωτογραφία και η μπαταρία κατά κύριο λόγο. Είμαι μεταξύ iPhone 11 Pro & iPhone 12. Τι προτείνετε; Πόσο κρατάνε οι 2 μπαταρίες με χρήση όλη μέρα; Οι διαφορές στις φωτο είναι μεγάλες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Benutzername

2 Antworten

Christinee Mar

Android και iOS η μέρα με την νύχτα .. αξίζει η μετάβαση !!! Θα πρότεινα το 12 καθώς είναι νεότερο μοντέλο και έχει μερικές λειτουργίες που το 11 δεν έχει .. για την μπαταρία ένα powerbank θα σου λύσει τα χέρια..

Benutzername
alex206akias

Δεν νομίζω να δεις διαφορά στις φωτογραφίες ίσως μια πολύ μικρή αν και δεν το νομίζω.εγώ που έχω το 12 μου κρατάει δυο μέρες αλλά όχι με την χρήση που κανεις εσυ.με όλα αυτά που λες ότι κανεις θέλεις μια μπαταρία αυτοκινήτου συνδεμένη με το κινητό.????πλάκα κάνω.μήπως να κοιτάξεις κινητό με μπαταρία 5000mah και πάνω γιατί θα απογοητευτείς!!ισως κάποιο xiaomi

Benutzername