Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη αλλά με έχει τρομάξει το γεγονός για το burn in που διαβάζω εδώ..αξίζει;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Καλησπέρα σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη αλλά με έχει τρομάξει το γεγονός για το burn in που διαβάζω εδώ..αξίζει;
1 Отговор
Είναι όντως πρόβλημα το burn in. Εγώ είχα την Β7 της LG και μου το παρουσίασε στα τρία χρόνια χρήσης. Σε άλλους χρήστες, ακόμα νωρίτερα. Ωστόσο, επειδή είχα επέκταση εγγύησης, ευτυχώς μου την αντικατέστησαν και δεν πήγαν να το αποφύγουν, αποδίδοντάς το π.χ. σε "κακή χρήση". Γενικά, πρέπει να αποφεύγεις να βλέπεις πολύ περιεχόμενο με έντονα λογότυπα καναλιών για πολύ ώρα μέσα στην ημέρα, αλλιώς μπορεί να συμβεί κι από τον πρώτο χρόνο. Έχουν υποτίθεται κάποιες λύσεις για να μην προκύψει, αλλά είναι ημίμετρα και απλώς παρατείνουν το αναπόφευκτο. Αν σκοπεύεις να την αλλάξεις σε 4-5 χρόνια, θα σου έλεγα να την πάρεις. Αν θέλεις να την κρατήσεις για παραπάνω, θα σε συμβούλευα να πας σε κάποια άλλη λύση, όχι OLED. Εκτός κι αν δεν βλέπεις κανάλια, αλλά μόνο ταινίες, netflix κτλ.
1 Коментар
Φίλε μου να σε ρωτήσω. Μόλις την αγόρασα με δωρεάν 5ετη επέκταση εγγύησης απο μεγάλο γνωστό κατάστημα. Βέβαια μου ανέφεραν ότι δεν καλύπτει burn in κ σπάσιμο οθόνης. Τώρα σκέφτομαι μήπως αγοράσω την premium εγγύηση της LG που καλύπτει κ σπασίματα ραγισματα κ ζημιές απο υγρά αλλά κοστίζει 215€. Εσύ αν επιτρέπεται ποια εγγύηση είχες που σου κάλυψε burn in??