За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Anhel_P

Φαντάζομαι ότι σε κάποιο βάθος χρόνου, το μαλακό υλικό (σιλικόνη), θα αρχίσει να διαλύεται κ να αφήνει σημάδια (γόμα) στο πάτωμα. Επίσης σκέφτομαι πως η λεπτή ακμή από αυτά τα ροδάκινα, η οποία εξασφαλίζει κ την μικρή τριβή τους στο πάτωμα, άρα κ το εύκολο ρολάρισμα, θα πιέζει τα ξύλινα πατώματα κ θα δημιουργεί αυλάκια ή βαθουλώματα. Ποια είναι η εμπειρία σας σε βάθος χρόνου;

Потребителско име

2 Отговора

Giorgos_Tatalias

Καλησπερα ! Δεν εχω εμπειρια σε ξυλινα πατωματα , αλλα σε πλακακι παει μπαλα ! δεν αφηνει τιποτα στο πατωμα σαν γομα οπως λες ,και επισης τις εχω 9 μηνες δεν εχει φθαρει καθολου η ροδα .

Потребителско име
v.rotas

Τα έχω ένα χρόνο τώρα. Είναι εξαιρετικά, δεν έχουν πάθει τίποτα, είναι αθόρυβα και σε με καμία περίπτωση δεν αφήνουν σημάδια στο πάτωμα. Υπόψιν ότι έχω παραπανίσια κιλά και δέχονται βάρος καθημερινά γιατί η δουλειά μου είναι 8-10 ώρες στον υπολογιστή. Το υλικό τους είναι διάφανο και δε νομίζω να υπάρχει θέμα στο να αφήσει σημάδια. Η καρέκλα του γραφείου μου είναι πάνω σε μάρμαρο και όχι σε ξύλο Αλλά αν ήταν να αφήσουν σημάδι θα το άφηναν είτε είναι ξύλο είτε είναι μάρμαρο.

Потребителско име