Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stavrakas

Μπήκα στη σελίδα της Nokia και κοιτούσα την κάμερα του 920 και του 820, είναι και οι δύο 8,7mpixel Carl Zeiss Tessar και είναι και 4G και τα δύο. Με το ίδιο λειτουργικό Windows Phone 8. Αν είναι να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω αλλά αρκετά πιο φτηνότερα γιατί να πάρει κανείς το 920;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

billstamaniac

εχω το 820 το οποιο τα σπαει αν σε ενδιαφερει η φωτογραφια πηγαινε σε 920 πολυ καλη επιλογη απλως ειναι λιγο πιο βαρυ απο το 820 και ξεχνα τα κολληματα και lagααρισματα οπως στο android

1 Σχόλιο

ynns

Εχοντας χρησιμοποιήσει και το Ativ S και το HTC 8X συμφωνώ ότι το 920 είναι παχύτερο και βαρύτερο αλλα, παραδόξως, έχει την ποιο καλή αίσθηση στο δικό μου χέρι. Μόλις αγόρασα και το δεύτερό μου 920 (γιατί το πρώτο το έφαγε η γυαίκα μου) για να αλλάξω το Ativ S μου. Με δύο 920 κανένα κόλλημα ή lag.

Όνομα χρήστη
ynns

Στο gsmarena στο Lumia 920 αναφέρει ότι υποστηρίζεται pureview ενώ στο 820 δεν υπάρχει τέτοια αναφορά. Επειδή για μένα οι φωτογραφίες σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού (μέσα στο σπίτι) είναι οιπερισσότερες που τραβάω, αυτός ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του 920. Δεν έχω πιάσει το 820 στα χέρια μου αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το 920.
Αν θες μπορείς να συγκρίνεις φωτο και βίντεο των δύο εδώ http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=4967&idPhone2=5451&idPhone3=4968

3 Σχόλια

Stavrakas

Ευχάριστώ πάρα πολύ! Θα με βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα έχω ήδη αποκλέισει το LG 4 HD, τώρα είμαι ανάμεσα σε 920 και Samsung Galaxy s3, γιατί διαφαίνεται λίγο πιο ευκρινές, εκτός και αν σε αυτή την φωτογραφία σύγκρισης το Pure view δεν έχει ενεργοποιηθεί.

michael.human.503

Το lumia 920 είναι μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά για συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όμως αν θέλεις υψηλότερη ποιότητα φωτογραφίας, π.χ. όπως το Nokia 808, μπορείς να περιμένεις το νέο Nokia lumia 1020, που είναι το δεύτερο smartphone με κάμερα 41 megapixel.

Όνομα χρήστη