Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

3 Antworten

marcovanpasten73

to εχω εγω 4 μηνες...δεν υποστηριζει gmail,acrobat reader,γενικα απο apps ειναι πολυ πισω ως windows phone...εχει καταπληκτικη φωτογραφικη..ειναι πολυ γρηγορο..η μπαταρια ειναι συνηθισμενη smartphone..αν παιζεις η ακους μουσικη πρεπει να εχεις τον φορτιστη αγκαζε..πολυ καλο παντως αν δεν το θες για επαγγελματικη χρηση..και σαν 4G.Ειναι απίστευτα γρήγορο όπου υπάρχει η δυνατότητα της vodafone.

5 Kommentare

vaios24

για τς εφαρμογες λενε οτι σιγα σιγα θα αυξηθουν θα δουμε...πολυ πισω σε σχεση με ποια?

manolis.brokos

φίλε μου, εχω το lumia 800 και εχω και το gmail μου και adobe reader. Μήπως κάνεις κάποιο λάθος; αποκλειεται να ηπαρχουν αυτα σε WP 7.8 και οχι σε WP8
Μήπως εννοείς adobe flash?

giannis.mavros.77

nai adobe flash δεν μπορω να δω φωτογραφιες...αλλα το gmail σιγουρα δε παιζει ,αν μπορεις βοηθησε με γιατι δεν ειμαι και ο σουπερ σχετικος.

manolis.brokos

για το gmail σου θα πας. ρυθμισης->email και λογαριασμοι->προσθηκη
θα σου δημιουργησει και tile αν θες και μπορεις να το βαλεις να ανανεωνεται πχ καθε ενα τεταρτο...εμενα με εχει βολεψει πολυ.!
flash δν υποστοιριζουν ta WP αλλα εχουν HTML5 οποτε βλεπεις βιντεο απροβληματιστα.

Benutzername
vaios24

ναι ειναι ωραιο κινητο!εχω το nokia 5800!δεν ειμαι σιγουρος για τo λειτουργικο και για την διαρκεια της μπαταριας γι αυτο ρωταω περισσοτερο!απο κει και περα θα ηθελα ν εχει καλη μουσικη, καλη καμερα, ανθεκτικο, χαρτες (για αυτο και σκεφτομαι nokia) και να εχει δυνατοτητες γενικα..

Benutzername
donald

Εχει πολυ καλη καμερα σιγουρα. Εσενα σου αρεσει; Εχεις ηδη καποιο smartphone ; τι χρηση κανεις στο κινητο; ποιες υπηρεσιες σε ενδιαφερουν; πχ social media, παιγνιδια κτλ

Benutzername