Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kyrgian

Aν αγοράσω ένα poe switch όπως το TP-LINK TL-SG1005P αυτό ρυθμίζει αυτόματα την τάση που στέλνει 48v (αν δεν κάνω λάθος) και το splitter μπορώ να το ρυθμίσω από το κουμπάκι του στα 12v που δουλεύουν οι κάμερες (Tapo c320w) μου ώστε να είναι προστατευμένες και να μην πάρουν πχ 48v και καούν ;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

M.Ekpaglos

Στα 9v θα το ρυθμίσεις . Οχι στα 12v . H Tapo c320ws βλεπω ειναι 9v.

Όνομα χρήστη
g_paterakis

Για να πετύχεις αυτό που θέλεις και με την λογική οτι η κάμερα δεν υποστηρίζει POE in θα χρειαστείς συνδυασμό splitter-injector.To link για τον injector ειναι το ακολουθο https://www.skroutz.gr/s/25539140/TP-LINK-TL-POE150S-v4-PoE-Injector.html?product_id=192836656&sponsored=fbt .Με τα 48v δεν υπάρχει θέμα να κάψεις κάτι γιατί ο injector θα αναλάβει να προσαρμόσει την τάση απο τον επιλογέα (5-9-12).Η συγκεκριμένη κάμερα δουλεύει στα 9v.Οπότε τοπολογικά εχεις ενα splitter που θα αναλάβει μέσω του utp να προσαρμόσει την τάση,να πάρει δίκτυο απο το switch-router και εν συνεχεία να οδηγήσει τον injector οποίος θα δώσει δίκτυο και dc jack output στα 9v για να τροφοδοτήσεις την κάμερα.Εαν θέλεις απλά να τροφοδοτήσεις την κάμερα μπορείς να πάρεις μόνο το κομμάτι των 9v και να την συνδέσεις εναλλακτικά με wifi.

Όνομα χρήστη