Θέλω να βάλω χρονοκαθυστέρηση για να μην βαράει κατευθείαν η σειρήνα με το που ανοίγω την πόρτα, καμιά ιδέα σε smart sceen?
See in detail the terms of use for the Product Questions
Θέλω να βάλω χρονοκαθυστέρηση για να μην βαράει κατευθείαν η σειρήνα με το που ανοίγω την πόρτα, καμιά ιδέα σε smart sceen?
1 Reply
2 Comments
Το έχω συνδέσει κ με άλλο hub που έχει σειρήνα,
Περίεργο άρα που ρωτάς κάτι τέτοιο στο link αυτής της συσκευής θεωρώ.
Προσωπικά θα το ρώταγα στο αντίστοιχο link της άλλης συσκευής καθώς, πρακτικά, εκεί προκύπτουν τέτοιου τύπου ρυθμίσεις καθώς αφορούν αυστηρά το κομμάτι του alarm που μόνο η άλλη το έχει.
Επειδή ωστόσο κι εγώ έχω μάλλον πολύ παρόμοιο setup με το δικό σου (έχω και τα δύο αυτά hubs στο ίδιο σπίτι) και με είχε απασχολήσει κι εμένα το θέμα σου γενικότερα... δεν βρήκα δυστυχώς λύση. Παρέχεται μόνο χρονοκαθυστέρηση κατά την έναρξη χρήσης του συστήματος του συναγερμού του (αλλά αυτό μάλλον θα το ξέρεις ήδη).
Το χειρότερο πάντως είναι που, οι συσκευές που κουμπώνουν σε αυτό εδώ (το νέο hub), ενώ συμμετέχουν στο κοινό Xiaomi σπίτι... ΔΕΝ συμμετέχουν ως allarm triggers. Όχι απευθείας όπως οι άλλες που είναι κουμπωμένες απευθείας στο παλιό hub. Μα αποτέλεσμα να πρέπει να κάνει κανείς ολόκληρες πατέντες στις ρυθμίσεις για να καταφέρει να συμμετέχουν κάπως κι αυτές του νέου.