Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
George_Fournaris

Αν συνδέσω σε αυτό τα Bluetooth θερμομετράκια της Xiaomi θα φαίνονται στο Google home, ή θα μπορώ να κάνω voice ερωτήσεις;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Καζινιεράκης Αναστάσιος

Δε μπορώ μεν να σου απαντήσω για τον πολύ συγκεκριμένο συνδυασμό που ανέφερες με 100% ακρίβεια αλλά, γεγονός είναι πως οι συντριπτικά περισσότερες από τις Xiaomi συσκευές που συνδέονται μέσω του όποιου Xiaomi Control Hub (και άρα όχι απευθείας μέσω WiFi σε router) παραμένουν να είναι διαχειρίσημες μόνο από το ίδιο το Xiaomi Home app και άρα είναι πρακτικά "αόρατες - άγνωστες" σε άλλα συστήματα όπως αυτό του Google Home app, παρά το ότι εκεί είναι μια χαρά διαχειρίσημες όλες οι άλλες Xiaomi συσκευές που συνδέονται απευθείας μέσω WiFi σε router.

Σε εμένα π.χ. (που έχω το άλλο Xiaomi Control hub που είναι χωρίς blurtooth) φαίνονται από Google Home app μόνο οι Xiaomi σένσορες - παγίδες, αυτές που είναι για πόρτες και παράθυρα και που, πρακτικά, δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτα με αυτές από το Google Home app. Εμένα βέβαια όλες οι συσκευές που συνδέονται απευθείας με το Xiaomi Control Hub μου (άρα όχι μόνο οι Xiaomi σένσορες - παγίδες μου), συνδέονται όχι με blurtooth αλλά με μια άλλη ασύρματη επικοινωνία που υποστηρίζουν αμφότερα, την zigbee αλλά, πρακτικά, αυτό δεν πρέπει να έχει σημασία σε αυτό που ρωτάς.

Όνομα χρήστη
Alex T

Δεν συνδέονται στα θερμόμετρα bluetooth. Τα θερμόμετρα συνδέονται μέσω κινητού και γίνονται οι αυτοματισμοί μέσω του gameway.

Όνομα χρήστη