La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
ParmaX_58

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω αν είναι αξίζει να πάρω το συγκεκριμένο ups. Θέλω να βάλω επάνω έναν υπολογιστή με τροφοδοτικό 600W και 3 οθόνες (27 inches, 32 inches και 16 inches).

Nume de utilizator

2 Răspunsuri

Tassos_Tzavellas

Tο συγκεκριμένο ups είναι κάτι λιγότερο από 600W. Οπότε desktop με 600W τροφοδοτικό και 3 οθόνες θα σου μείνει ανοιχτό με το ζόρι (ανάλογα με το φορτίο του desktop σου εκείνη τη στιγμή). Νομίζω θες ups κοντά στα 800W-1000W για να έχεις μια αυτονομία γύρω στα 10' και καλό είναι να βάλεις μόνο μία οθόνη πάνω, όχι και τις τρεις, δεν υπάρχει λόγος.

Nume de utilizator
jensmoder

Η απόκτηση της επωνυμίας APC αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Φαίνεται πιο αξιόπιστο μακροπρόθεσμα (πάνω από 6 μήνες) από τις άλλες μάρκες. Αξίζει? Δεν είμαι σίγουρος τι ρωτάς. Ένα UPS χρησιμοποιείται για προστασία από διακυμάνσεις ρεύματος και σύντομες διακοπές ρεύματος. Οπότε ναι, αν εκτιμάτε τον εξοπλισμό σας, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε UPS. Όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας χωρίς τροφοδοσία, ανάλογα με το φορτίο σας, τις 3 οθόνες και μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας, μπορεί να έχετε 5 ή 10 λεπτά από αυτό. Θα πρέπει να είναι αρκετός χρόνος για να το κλείσετε με χάρη όταν σβήσει το ρεύμα.

Nume de utilizator