Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Lia_

Έχει τύχει σε κανέναν να του βγάζει συνεχώς τιμές υπογλυκαιμίας (κατω από 70) κ ο μετρητής σακχάρου με ταινίες να δείχνει φυσιολογικές τιμές;;;

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

julia_amvr

είναι η τρίτη μετά που τον έχω τοποθετήσει στο μπράτσο μου κι εμένα μου δείχνει πολλές φορές χαμηλό γλυκαιμικο δείκτη κάτω του 70, ειδικά το βράδυ στον ύπνο, και με τις ταινίες μέτρησης έχει κάπου στις 20 μονάδες διαφορά, που σε κάνει να μην ξέρεις ποιο είναι πιο αξιόπιστο.

Όνομα χρήστη
tsiorlidaeutuxia

Σε δυο σενσορες μου εχει τυχει εως τωρα. Κολλησαν στο Lo το ενα και το άλλο στο 53.
Μου εστειλαν αλλο απο την εταιρεία μετα απο πολλες ερωτήσεις και έμμεσες κατηγοριες κακης χρήσης εκ μερου μου. Σήμερα αυτη την στιγμή που γραφω μου κόλλησε και ο τριτος σε υπογλυκαιμία. Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να αλλάξω εταιρεία. Εν το μεταξύ πιστεύοντας οτι ειχαν θεμα οι αισθητήρες καθε φορα ,τους άλλαζα με αποτελεσμα να χανω χρήματα κάθε φορά. Βεβαια αυτο η εταιρεία το προσπέρασε ετσι απλά. Εαν εχει τύχει και σε κανένα άλλο καλο θα ηταν να το γράψει. Ευχαριστώ

Όνομα χρήστη
sol_shop

Μαλλον εχει προβλημα ο αισθητηρας. Τηλεφωνηστε στην εταιρια για αντικατασταση

Όνομα χρήστη
Aliki G

Ναι, όταν εβαλα πρώτη φορά μου το ειχε πάθει αυτο. Μου είχε κολλήσει στο 53.
Ωστοσο καλο εινια να το δεις για 1-2 μερες και αν σου γραφει ο,τι να ναι παρε στην Abott να σου στειλουν καινούριο γιατί έχει αρκετούς ελαττωματικους

1 Σχόλιο

George_Komotoglou

Καλησπέρα,εγώ το έχω εντοπίσει αρκετές φορές αλλά μετά από χτυπήματα της συσκευής που όταν άλλαξα τον αισθητήρα η βελόνα φαινόταν ότι αποτραβήχτηκε από το δέρμα.

Όνομα χρήστη