Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
lydia_s61

Πώς το χρησιμοποιείς ακριβώς? Κάθεσαι π.χ. στον καναπέ σου ή στην καρέκλα σου και κάνεις πετάλι από κάτω? Ουσιαστικά μόνο λίγο τα πόδια θα γυμνάσει? Πώς καις θερμίδες? Μπορεί κάποιος να ανεβάσει φώτο πώς το χρησιμοποιεί? Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων!

Benutzername

3 Antworten

eleonora78

Κάθεσαι στην καρέκλα σου και κάνεις πετάλι από κάτω. Φρόντισε να στηριχτεί κάπου γιατί αλλιώς γλιστράνε τα πόδια στήριξης του οργάνου. Γυμνάζει κοιλιά και πόδια και την αναπνοή.

Benutzername
karantonakielsa

Εγώ κάθομαι στον καναπέ και το στηρίζω στο τραπεζάκι γιατί φεύγει μπροστά και δεν βολεύει πολύ, ωστόσο εάν έχεις κάπου να το στηρίξεις είναι άνετο και βολικό. Καις θερμίδες κανονικά όπως όταν κάνεις κανονικό ποδήλατο

Benutzername
vagdim196

Φιλε μου εγω το εχω παρει για τον πατερα μου γιατι εχει αρχισει και δεν περπαταει. ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. γυμναζει ποδια και γοφους και ισως λιγο την μεση. για θερμιδες δεν ξερω. το χρησιμοποιεις οπως ανεφερες ( καλυτερα σε καρεκλα για πιο ορθια σταση του σωματος.)

Benutzername