Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
i_giakoum

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί, αν είναι δυνατόν να συνδεθούν πληκτρολόγιο/ποντικι/webcam μέσω αυτού του switch, με ένα σταθερό υπολογιστή και ενα laptop Lenovo με docking station. Θα δουλέψει ή θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας με το laptop ? (χωρίς να παρεμβάλεται το docking station εννοώ)

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Anemoulis

Δεν έχω docking station για να το δοκιμάσω αλλά πιστεύω ότι θα λειτουργήσει κανονικά, μπροστά έχει υποδοχές για 4 usb για 4 περιφερειακά και από πίσω έχει 4 υποδοχές USB για να συνδέσεις ως και 4 υπολογιστές/laptop.
Οι 4 μπροστινές θύρες είναι πάντα σε λειτουργία (περιφεριακά) και κάθε φορά που πατάς το κουμπί αλλάζει σε ποιο usb από πίσω θα συνδέσει αυτές τις 4 συνδέσεις που έχει από μπροστά. Άρα κι αυτό είναι σαν ένα docking station που απλά μπορείς να αλλάζεις το ποιο μηχάνημα θα δέχεται είσοδο και έξοδο από τις περιφερειακές που συνέδεσες μπροστά.
.
Εγώ δοκίμασα ένα USB hub από μπροστά ώστε να δω αν μπορεί να συνδέσει παραπάνω από 4 περιφερειακά και λειτούργησε.
Επίσης δοκίμασα USB μικρόφωνο που έχει και έξοδο ήχου και δούλεψαν και τα ηχεία μέσω του μικροφώνου κανονικά
.
Τώρα θα μου πεις που κολλάνε αυτά, απλώς θέλω να πω ότι είναι ένα switch και όχι κάτι παραπάνω, όταν πατάς το κουμπί απλά αλλάζει την σύνδεση των μπροστινών usb προς μία από τις 4 θύρες usb από πίσω, ένα μεταβλητό docking station είναι.

3 Σχόλια

i_giakoum

Καλησπερα, σε ευχαριστώ πολυ για το σχόλιό σου!

vogias96

Καλησπερα γνωριζετε μηπως εκτος απο pc δουλευει και με playstation 5? Δηαλαδη να εναλλασει τα περιφερειακα απο pc σε ps5 και αντιστοιχα
ευχαριστω εκ των προτερων!

Anemoulis

Το έχω δοκιμάσει σε playstation 4 και λειτούργησε. Είναι ακριβώς σαν να βάζεις και να βγάζεις το usb και να το βάζεις σε άλλη συσκευή.

Όνομα χρήστη