Σχεδιάζω να χρησιποιήσω το συγκεκριμένο προιον σε ενοικιαζόμενες βίλες. Οι επισκέπτες δεν θα έχουν πρόσβαση στο app για να ενεργοποιήσουν το boiler. Θέλω να μπορούν να πατήσουν κάποιο φυσικό κουμπί πάνω στο ρελέ ( για το boiler). Αφότου πατήσουν το φυσικό κουμπί θέλω το boiler να λειτουργήσει για όσο έχω ορίσει εγώ εκ των προτέρων στο app της geyer ( π.χ. 30λ) και μετά να σβήσει αυτόματα μόνο του. Με καλύπτει αυτό το προιον ή πρέπει να βρω άλλο;
3 Kommentare
Αν μέσα στο χρόνο που έχεις ορίσει έχεις απώλεια δικτύου? τότε? χρειάζεται χρονικό delay off για να έχουμε απόλυτη ασφάλεια πως δεν θα μείνει η κατανάλωση ανοικτή
για να είμαι ειλικρινής δεν το γνωρίζω, υποθέτω όμως ότι έχει εσωτερικό ρολόι διότι δεν χάνει τον προγραμματισμό ώρας μετά από πτώση
Επίσης, σε απώλεια ενέργειας, από ότι είδα, "πέφτει" το ρελέ και συνεπώς κλείνει η παροχή. Με την επανεκκίνηση λειτουργεί κανονικά, σύμφωνα με το αν έχουμε επιλέξει μετά την επαναφορά του ρεύματος να μπει σε κατάσταση ON ή OFF. (Ξεχωριστή Ρύθμιση αυτό). Εξυπακούεται ότι στην συνέχεια ακολουθεί τον προγραμματισμό του, σε σχέση με την κανονική του λειτουργία.
Προσοχή! Οταν πέφτει το ρεύμα, κλείνει και το WIFI του ρελέ και δεν το "βλέπουμε" στην εφαρμογή. Αν συμβεί αυτό, να υποπτευθούμε ότι έχει πέσει το ρεύμα, γενικά.
Αλλά αν έχει πέσει απλά η ασφάλεια του Θερμοσίφωνα π.χ. και παίρνει το ρελέ τροφοδοσία από αυτήν, πάλι δεν θα το βλέπουμε. Οπότε καλύτερα για την τροφοδοσία και προστασία του ρελε, ξεχωριστή τροφοδοσία από τον πίνακα μέσω δικής του ασφάλειας που το προστατεύει.