What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
gianniskg2006

καλησπερα σας ,ειναι καλυτερο να επιλεξω καποια motherboard με wifi; εαν ναι γιατι. Ευχαριστω

Username

1 Reply

vagman_tech

Δεν είναι απαραίτητο. Ωστόσο εάν βρεις μια μητρική χωρίς WiFi και μια με WiFi και η διαφορά στην τιμή είναι 15-20€ τότε αξίζει φουλ η δεύτερη. Μαζί με το WiFi μην ξεχνάς πως έχεις και Bluetooth π.χ. Εγω προσωπικά έχω ασύρματα ακουστικά και ποντίκι και το WiFi δεν το χρησιμοποιώ ποτέ, το έχω απενεργοποιημένο χρόνια.

Επίσης αν το μηχάνημα το χρησιμοποιείς και για δουλειά ή σχολή είναι μια καλή λύση εάν για κάποιο λόγο δεν έχεις internet και πρέπει οποσδηποτε να μπεις να δουλέψεις. Βάζεις δεδομένα στο κινητό σου, κανείς hotspot και μέσα σε δευτερόλεπτα είσαι συνδεδεμένος. Έχει τύχει 1 φορά να το χρειαστώ στα 7 χρόνια γιατί για 2 ώρες δεν είχα internet και έδινα μάθημα ηλεκτρονικά.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

1 Comment

gianniskg2006

@vagman_reviews Καταρχας σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σου. Το pc προοριζεται για gaming αλλα και απο του χρονου για πανεπιστιμιακες εργασιες. Η απορια μου ειναι η εξης: για να παιζεισ τα παιχνιδακια σου και γενικα να εισαι στο διαδικτυο χρειαζεσαι motherboard με wifi η μπορεισ καi με motherboard χωρις wifi με χρηση καλουδιου ethernet για παραδειγμα , και με τι απο τα δυο θα εχεισ πιο σταθερη συνδεση .

Username