Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
geroula85

γεια σας! σκεφτομαι να παρω το prestigio multiphone 4040. ξερει κανεις αν ειναι καλο, ευχρηστο, δεν χαλαει κλ? επισης αν εχει ελληνικη γλωσσα, μενου κτλ? (δεν την εχω ξανα ακουσει αυτη την μαρκα ειναι γνωστη?)

Benutzername

3 Antworten

Benutzername
ed_stark

Geroula85 καλησπέρα. Μπορείς για αρχή να δεις την αξιολόγηση που υπάρχει στη σελίδα του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου, ίσως σου φανεί χρήσιμη. Όσον αφορά την ελληνική γλώσσα, εφόσον είναι Android κινητό θα την υποστηρίζει κανονικά (Βέβαια το καλύτερο είναι να ρωτήσεις και το κατάστημα από το οποίο σκοπεύεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο κινητό).

7 Kommentare

geroula85

Ναι, την είδα την αξιολόγηση και ήταν πολύ καλή απλά ήθελα και άλλες απόψεις! Ρωτάω εδώ αν ξέρει κανείς, γιατί θα το παραγγείλω από δω. Ευχαριστώ πάντως!

konstantinos_lar

καλησπέρα! το αγόρασες τελικά; το μοντελο 3500 έχει ελληνικό μενού, έτσι;

geroula85

Ναι το αγόρασα! Ειναι μια χαρα το κινητο δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα! ναι εχει ελληνικο μενου.

geroula85

αα! επισης για την θηκη δεν εχω βρει πουθενα δυστυχως.. αν βρεις εσυ κατι πες μου!

konstantinos_lar

εχω ψαξει και εγω, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει θηκη που να ταιριαζει. εαν βρεις ομως ειδοποιησε με! να σαι καλα!

konstantinos_lar

@donald σ ευχαριστω για την πληροφορια, αλλα μηπως μπορεις να μου πεις καποιο αλλο κινητο που να ταιριαζει σε αναλογιες με το prestigio 3500 ωστε να ψαξω θηκη για εκεινο;

Benutzername
Benutzername