γεια σας! σκεφτομαι να παρω το prestigio multiphone 4040. ξερει κανεις αν ειναι καλο, ευχρηστο, δεν χαλαει κλ? επισης αν εχει ελληνικη γλωσσα, μενου κτλ? (δεν την εχω ξανα ακουσει αυτη την μαρκα ειναι γνωστη?)
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
γεια σας! σκεφτομαι να παρω το prestigio multiphone 4040. ξερει κανεις αν ειναι καλο, ευχρηστο, δεν χαλαει κλ? επισης αν εχει ελληνικη γλωσσα, μενου κτλ? (δεν την εχω ξανα ακουσει αυτη την μαρκα ειναι γνωστη?)
3 Antworten
Geroula85 καλησπέρα. Μπορείς για αρχή να δεις την αξιολόγηση που υπάρχει στη σελίδα του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου, ίσως σου φανεί χρήσιμη. Όσον αφορά την ελληνική γλώσσα, εφόσον είναι Android κινητό θα την υποστηρίζει κανονικά (Βέβαια το καλύτερο είναι να ρωτήσεις και το κατάστημα από το οποίο σκοπεύεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο κινητό).
7 Kommentare
Ναι, την είδα την αξιολόγηση και ήταν πολύ καλή απλά ήθελα και άλλες απόψεις! Ρωτάω εδώ αν ξέρει κανείς, γιατί θα το παραγγείλω από δω. Ευχαριστώ πάντως!
Ναι το αγόρασα! Ειναι μια χαρα το κινητο δεν εχει δημιουργησει κανενα προβλημα! ναι εχει ελληνικο μενου.
εχω ψαξει και εγω, αλλα δυστυχως δεν εχω βρει θηκη που να ταιριαζει. εαν βρεις ομως ειδοποιησε με! να σαι καλα!
Παιδια το κινητο δεν πολυκυκλοφορει Ελλαδα, θηκες και screen protectors για αυτο θα βρειτε στο Ebay:
http://www.ebay.co.uk/sch/Mobile-Phone-PDA-Accessories-/9394/i.html?_from=R40&_nkw=prestigio+4040