Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
georouv

Ταιριαζει σε μπαταρια grohe me κωδικο 33506000 της σειρας eurowing ή με κωδικο 333503000 της σειρας europlus (ειναι ίδιες μπαταρίες) ?

Benutzername

2 Antworten

GEORGIOS Τ

Δεν ταιριάζει ακόμα και με τις grohen της μπαταρίες είναι διαφορετική του μπάνιου διαφορετική του νιπτήρα και διαφορετική της κουζίνας αυτή που έχω εγώ αναρτήσει βίντεο είναι για μπαταρία κουζίνας για συγκεκριμένο όμως μοντέλο αν δεν υπάρχει ο κωδικός αυτός που αναφέρει απάνω είναι σίγουρα 99% ότι δεν θα ταιριάξει οπότε μην το διακινδυνεύσεις είναι πολύ τυποποιημένες διαστάσεις και δεν μπορείς να κάνεις και καμία μετατροπή

Benutzername
GEORGIOS Τ

Όχι μην το διακινδυνεύσεις δηλαδή να φανταστείς και για άλλες μπαταρίες grohen που έχω του μπάνιου και του νιπτήρα του μπάνιου και της μπανιέρας δεν ταιριάζει είναι τελείως διαφορετικά μην κοιτάζει στην εικόνα η εικόνα είναι ακριβώς ίδια στο βίντεο που έχω ανεβάσει και στις φωτογραφίες ή να ακριβώς ίδια αν έβγαλε στο δικό σου και το βλέπεις ότι μοιάζουνε δεν είναι απαραίτητο να ταιριάξει γιατί είναι και η τρύπες από κάτω με την κεραμική εστία και η διαδρομή που έχουνε όταν ο λησθένουν οι γλίστρες αποκλείεται να συμπέσουνε το θεωρώ τελείως αδύνατο να σου ταιριάξει συνήθως ταιριάζουν κάποιες εταιρείες άλλες οι μετασιών μεταξύ τους υγρόχεν δεν θα βρεις κάτι άλλο μόνο με το δικό της κωδικό για τη φαντάσου είναι και ακριβό σο έχουν οι μπαταρίες καλέσματαρίες κάποιον εταιρειών έχει μόνο αυτό το ανταλλακτικό 55 με 60€ είναι κρίμα να το πάρεις και να μη σου δουλεύει καλά που λογικά δεν θα σου κουμπώσει καν ένας από την αρχή δηλαδή θα χεις θέμα εγώ θα σου πρότεινα μην το διακινδυνεύσεις

Benutzername