Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
andreas.psy

Θέλω να συνδεθώ σε ένα ασύρματο δίκτυο (δημόσιο wifi) κ μετά να μοιράζω το Internet, ασύρματα αλλά και ενσύρματα (LAN). Ποια συσκευή μου προτείνετε;

Benutzername

6 Antworten

andreas.psy

Δεν υφίσταται κάποιο θέμα με τις ρυθμίσεις του "δημόσιου" δικτύου. Απλά θέλω να ενισχύσω το σήμα μέσα στο χώρο μου (κινητά θα συνδέονται επάνω στην συσκσευή που χρειάζομαι και 1 laptop) Αν υπάρξει κάποιο "τεχνικό" θέμα που αναφέρεις στην 2η πρόταση, μπορεί να λυθεί (γνωρίζω τον ιδιοκτήτη του δικτύου

4 Kommentare

andreas.psy

Ξεφεύγει πολύ το κόστος :(
Οικονομικότερη λύση υπάρχει; Το "αναγκαίο" είναι να παίρνει από Wifi και να δίνει Wifi. Το LAN δεν είναι τόσο απαραίτητο, εφόσον μιλάμε για τόσο υψηλό κόστος.

donald

Oπως καταλαβες σε πηγα στο "ακριβο" γιατι ξερω οτι μπορει να στηθει ετσι. Τωρα ακομα και αυτο το "φτηνο" μπορει να στο προσφερει αυτο μεσα απο την ethernet πορτα του που κατοπιν μπορεις να της συνδεσεις ενα switchακι των 10 ευρω..

Benutzername
donald

Eπισης οτι μπορει απο την απεναντι μερια να εχουν προβλεψει αυτη τη "τακτικη" και να εχουν το αναλογο configuration ωστε να την αποτρεπουν (πολλοι clients πισω απο αλλο Access Point)

Benutzername
donald

Φυσικα το κατανοεις οτι για να συνδεθεις στο "δημοσιο" δικτυο, δεν θα μπορεις να εχεις (χωρις πολυ ειδικους "χειρισμους") AP clients isolation και οτι γενικα ο,τι συνδεεις στο δικτυο σου θα ειναι εκτεθειμενο σε ο.τι ειναι συνδεδεμενο στο δημοσιο.

Benutzername
andreas.psy

Ναι, στο σημείο που θέλω να βάλω την "συσκευή" πιάνει το δημόσιο Wifi. Απλώς θέλω να το ενισχύσω σε εκείνο το σημείο ώστε να πιάνει και σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.
Αυτό που θέλω είναι: μια συσκευή που συνδέεται ΑΣΥΡΜΑΤΑ σε ένα Wifi και μοιράζει ΑΣΥΡΜΑΤΑ κ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ το δικτυο

Benutzername
Benutzername