θα ηθελα να μαθω αν ξερεις καποιος να μου πει αν παιρνει αναβαθμηση στο λειτουργικο,η ειναι κλειδωμενο στην εκδοση 2.3 ευχαριστω εκ των προτερων
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
θα ηθελα να μαθω αν ξερεις καποιος να μου πει αν παιρνει αναβαθμηση στο λειτουργικο,η ειναι κλειδωμενο στην εκδοση 2.3 ευχαριστω εκ των προτερων
2 Отговора
Φίλε Karma έπεσα από τα σύννεφα με αυτό που έγραψες για την LG!!! Τόσο άσχετοι είναι εδώ στην τοπική αντιπροσωπεία;;; Δηλαδή δεν υπάρχει ούτε σε ευρωπαϊκό site της LG το ICS update;;;
Όπως και να'χει όμως...η συγκεκριμένη συσκευή θεωρώ ότι είναι η ΚΟΡΥΦΑΙΑ για την τιμή αυτή και για αυτά που δίνει...εξαιρετική επιλογή και σκοπεύω πολύ σύντομα να το αποκτήσω. Κανένα άλλο κινητό δεν μου έχει κάνει τόσο θετική εντύπωση όπως αυτό...
Άλλο περιστατικό που έτυχα...στο site της Cosmote το είχαν χθες στα 599 ευρώ!!! Σήμερα πήγα να τους κράξω για την τιμή, μέσω της φόρμας επικοινωνίας (στο τηλέφωνο είναι όλοι άσχετοι και δεν ξέρουν τίποτα για το site, κλασσική απάντηση ξεπέτα!) και το κινητό δεν είναι στις λίστες LG πια...εξαφανίστηκε!!
Τυχαίο;;
Παίρνει αναβάθμιση σε ICS, επίσημη από την LG. Αλλά μιας και η εταιρεία φημίζεται για την υποστήριξή της (ειρωνεία), το update σε ICS δεν είναι διαθέσιμο μέσω της διαδικασίας update του λειτουργικού του κινητού. Ούτε πρόκειται να βρεις το update στο site της LG Ελλάδος. Δεν έχουν καν ιδέα αν τους πάρεις τηλ.
Τι κάνεις? Μπαίνεις στην Hong Kong (English) έκδοση του site της LG, βρίσκεις το κινητό, κατεβάζεις το usb driver καθώς και το "LG MOBILE SUPPORT TOOL" ακολουθείς τις οδηγίες και αποκτάς ICS.
Τουλάχιστον αυτό χρειάστηκε να κάνω πριν 10 μέρες.
3 Коментара
Φίλε o.c., μετά την αναβάθμιση σε ICS παρατήρησες αν λειτουργεί το GPS της συσκευής σωστά; Ρωτάω γιατί υπάρχουν κάποιες αναφορές από ξένα sites, που λένε ορισμένοι ότι δεν λειτουργεί καθόλου το GPS μετά το update. Η συσκευή υποστηρίζει ελληνικά μετά το update; Μπορείς να γράψεις Ελληνικά; Ευχαριστώ
Το GPS αργεί, ενδέχεται να φτάσει τα 5 λεπτά ή και παραπάνω, και δεν έχει την ακρίβεια που έχω δει σε άλλη συσκευή. Κατ' εκτίμηση μπορεί να χάσει ως και 2-3 μέτρα. 5-6 φορές που το δοκίμασα πάντως, στο τέλος πάντα "κλείδωνε" (δορυφόρους). Δεν μπορώ όμως να πω ότι φταίει το update. -συνεχίζεται-
1 Коментар
-συνέχεια-
Δοκίμασα ΜΙΑ φορά το GPS πριν αναβαθμίσω, και τότε άργησε να "κλειδώσει". Μπορεί να είναι θέμα πομποδέκτη. Ελληνικά: το δουλεύω με αγγλικό interface αλλά ελληνικά γράφω μια χαρά. Χωρίς custom πληκτρολόγιο.
Τέλος, λίγο παλιό το SoC, κυρίως GPU, αλλά ... ναι, κορυφαίο κινητό για την τιμή!