μπορει καποιος που την εχει να μου πει καποιες ραμ που να ειναι πανω απο 3200MHz κ να ειναι 2x16gb? δε μπορω να βγαλω ακρη με το site γιατι οι περισσοτερες μνημες δεν ειναι διαθεσιμες πλεον
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
μπορει καποιος που την εχει να μου πει καποιες ραμ που να ειναι πανω απο 3200MHz κ να ειναι 2x16gb? δε μπορω να βγαλω ακρη με το site γιατι οι περισσοτερες μνημες δεν ειναι διαθεσιμες πλεον
1 Antwort
Καλησπέρα φίλος. Καταρχήν μπές εδώ: https://rog.asus.com/us/motherboards/rog-crosshair/rog-crosshair-viii-dark-hero-model/helpdesk_qvl_memory/ για τις συμβατότητες και απο εκεί θα ψάξεις και τις ανάλογες RAM γιατί δέν μπορώ να σου προτείνω κάτι μή γνωρίζοντας και την CPU σου. Η διαδικασία είναι απλή θα τα βρείς. Ειδάλλως απευθύνσου απευθείας σε κάποιο κατάστημα για γρηγορότερα άν δέν τα καταφέρεις να βρείς άκρη.
1 Kommentar
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!εχω το ryzen 7 5700x. βρηκα ποιες να παρω απο το site της asus απλα οταν τις εψαχνα στο ιντερνετ σχεδον δεν υπηρχε καποια διαθεσιμη.κ ειπα μηπως εχει καποιος καποια προταση αν εχει ηδη αυτην την mobo