Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Giorgos-S
  1. Σχετικά με απομακρυσμένο control: Μπορώ να ελέγξω το ρομποτάκι και από το κινητό όταν είμαι συνδεδεμένος σε άλλο δίκτυο wifi (ή στα mobile data του κινητού μου)?

2. Σχετικά με το cloud: Η δυνατότητα cloud αποθήκευσης video γίνεται μόνο σε συγκεκριμένο server της εταιρίας παραγωγής του ή μπορεί να γίνει και σε onedrive, dropbox κλπ? Έχει κόστος?

3. Σχετικά με την καταγραφή βίντεο: Είναι δυνατό να οριστούν αυτόματα χρονικά όρια για καταγραφή βίντεο με ανέβασμα στο cloud? (π.χ. κάθε μέρα 11-00 ως 15:00)?

4. Σχετικά με την συνδεσιμότητα: Εάν πάρω 2 ρομποτάκια μπορώ να τα συνδέσω και τα δύο με το app στον ίδιο λογαριασμό και να τα κοντρολάρω από το app?

Benutzername

1 Antwort

Giorgos Manos

1) Ναι γιατί είναι μέσω ίντερνετ η μετάδοση, οπότε το βλέπεις από παντού μέσω ίντερνετ.
2) Δεν το έχω ψάξει.
3) Δεν το έχω ψάξει.
4) Ναι, κανονικά. Μπορείς να ονομάσεις και κάθε κάμερα στην εφαρμογή. Γενικά η εφαρμογή είναι γνωστή και μπορεί να τύχει να συνεργάζεται και με άλλες κινέζικες κάμερες.

Benutzername