Φως πολύ καλό αλλά το ανάβω εγώ;;; μπορεί να ρυθμιστεί να ανάβει αυτόματα;;;ο ήλιος και ο μίσος ήλιος είναι η φωτεινότητα;;;και η διάρκεια αναλόγως τι επιλέξω;;;δεν έχει οδηγίες αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι παίζει γενικά με το προϊόν;;;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Φως πολύ καλό αλλά το ανάβω εγώ;;; μπορεί να ρυθμιστεί να ανάβει αυτόματα;;;ο ήλιος και ο μίσος ήλιος είναι η φωτεινότητα;;;και η διάρκεια αναλόγως τι επιλέξω;;;δεν έχει οδηγίες αν κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει τι παίζει γενικά με το προϊόν;;;
1 Απάντηση
Φίλε μου, το φωτιστικό είναι πολύ καλό. Μπορεί να λειτουργεί αυτόματα όταν γίνεται διακοπή ρεύματος ή μπορείς να το χρησιμοποιείς κατά βούληση σαν φορητό φωτιστικό. Όταν έχεις τον διακόπτη στο "OFF" περιμένει από σένα να το γυρίσεις ή σε ολόκληρη την φωτεινότητα ή στην μισή. Η διάρκεια του εξαρτάται από το ποια φωτεινότητα λειτουργείς. Στην μισή φωτεινότητα κρατάει πάνω από 7,5 ώρες και έχει αρκετά καλή απόδοση. Εγώ έχω 2 συνδεδεμένα μόνιμα και ανάβουν μόλις πέσει το ρεύμα και ένα κλειστό και φορτισμένο, για να το ανάψω όπου χρειάζεται ...