Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
s19k15

Αγόρασα το συγκεκριμένο προιόν και το παρέλαβα σήμερα. Για εμένα η χρήση του είναι να λειτουγεί ως backup γραμμή με σύνδεση επάνω στο router της ίδιας εταιρίας (ΖΤΕ Η288Α) μέσω της usb θύρας. Παρατειρώ τo εξείς ως τώρα: όταν η κύρια σύνδεση του internet πέφτει κάνει 2 λεπτά περίπου να γυρίσει στο 4g, Επίσης όταν η κύρια σύνδεση επανέλθει πάλει κάνει 2 λεπτά να γυρίσει στου router. Το θέμα είναι πως αν έχεις συνέχεια διακοπές (λόγο κάποιας προσωρινής βλάβης) θα έπρεπε να μπορείς να το έχεις μόνιμα στο 4g μέχρι να τελειώσεις την δουλεία σου και ύστερα να το γυρνάς πάλι στο automatic. Ξέρει κανείς αν και πως μπορεί να γίνει αυτό? Επίσης παρατηρώ πως όταν υπάρχει η κύρια σύνεση η ip 192.168.0.1 δεν ανταποκρίνεται, παραμόνο όταν πέσει η κύρια σύνδεση και γυρίσει στο 4g, δεν ξέρω αν γίνεται να μπροείς να βλέπεις το interface ακόμη και οταν υπάρχει σύνδεση. Τέλος θα ήταν ωραία αν μπορείς να ενημερώνεσαι κάπως για το πότε γυρνάει στο 4g είτε με sms ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνει να βλέπεις το status του 4g στο router. Καμία ιδέα?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

s19k15

Ύστερα από μερικές μέρες ακόμη ψάξιμο στο router φαίνεται πως υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης της κύριες σύνδεσης, Internet->WAN->DSL->Σε κάθε Internet Profile απενεργοποιούμε το VLAN. Έτσι γυρνάει μόνιμα στο ασύρματο. Παρόλα αυτά, θα ήταν ακόμη πιο χρήσιμο με το που πέφτει να γυρνάει ίσως κατευθείαν στο ασύρματο ακαριαία χωρίς καθυστερήσεις, να είναι stand by δηλαδή, αλλά αυτό πιστεύω έχει να κάνει με το router.

Όνομα χρήστη