Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Βαγγέλης1979

Θέλω να τον χρησιμοποιήσω για θερμοσίφωνα. Αν το βάλω θα μπορώ να ανοιγοκλείνω το θερμοσίφωνα και χειροκίνητα ή μόνο μέσω της εφαρμογής; Και αν μπορώ χειροκίνητα η εφαρμογή καταλαβαίνει τη κατάσταση του θερμοσίφωνα; πχ αν το έχω ανοίξει χειροκίνητα και μετα διαλέξω να το κλείσω από την εφαρμογή θα καταλαβαίνει το χειροκίνητο άνοιγμα ή θα μπερδεύεται και θα δίνει εντολή πάλι να ανοίξει;

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Vagelos_B

Ολα γινονται αλλα πρεπει να καταλαίνεις λιγα πραγματα. Απο την ερωτηση σου δεν εισαι, ακομα τουλαχιστον, σχετικος. Δες το σχηματικο του minir2, αλλα μια πραγματικη λυση θα ηταν το TH ενα που τραβαει και 20 amber αν θυμαμαι καλα.

Όνομα χρήστη
An_Per

Δεδομένου ότι το mini r2 έχει ένα on/off πλήκτρο μάλλον αναξιόπιστο για το συχνό αναβοσβυσμα της συσκευής, για αυτό που ζητάτε νομίζω πως καλύτερη επιλογή θα ήταν η sonoff rfr2 η οποία με ένα μίνι τηλεχειριστηριο της ιδίας εταιρείας (το sonoff 4 key 433MHz remote controller) σε συνδυασμό με το καλύτερο χειροκίνητο μικρό πλήκτρο που η sonoff rfr2 έχει, έτσι θα γίνεται καλύτερα η μέσω του διαδικτύου καθώς και η χειροκίνητη λειτουργία ή ακόμα και με τον τοπικό τηλεχειρισμό του θερμοσίφωνα ακόμα και αν δεν υπάρχει internet. Mειονέκτημα είναι το μέγεθος της προτεινόμενης συσκευής rfr2 η οποία είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος του mini r2, αλλά αν ο ηλεκτρολογικός σας πίνακας διαθέτει κενές θέσεις για την sonoff rfr2 (για την οποία διατίθεται και ειδκό στήριγμα ράγας πίνακα) και για το ρελέ των 25A το οποίο ακολούθως θα διεγείρεται, έτσι νομίζω θα είναι καλύτερα.

Όνομα χρήστη
spiropoulos1980

Πρεπει οπωσδηποτε να εγκαταστησετε ρελε ραγας και ο wifi διακοπτης να ανοιγοκλεινει τον ρελε.Σε καμια περιπτωση ο διακοπτης αυτος δεν αντεχει την ενταση του θερμοσιφωνα.Ζητηστε την βοηθεια επαγγελματια ηλεκτρολογου!!

1 Σχόλιο

Βαγγέλης1979

@spiropoulos1980@ το ξέρω αυτό. Άλλο ρωτάω αυτό όμως. Αν ξέρεις να μου απαντήσεις πάνω στην ερώτηση. Ευχαριστώ.

Όνομα χρήστη