Worauf man achten sollte

• Ich schreibe meine Fragen zum Produkt.
  • Ich vermeide Fragen zur Verfügbarkeit, zum Preis und zum Ablauf meiner Bestellung.
  • Ich schütze meine persönlichen Informationen und veröffentliche sie nicht.
  • Ich verwende keine obszönen oder beleidigenden Ausdrücke.

Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an

Alle Fragen
Benutzername

1 Antwort

IIIEonIII

Ναι, κάνεις ενεργοποίηση στο site της BitDefender και κατεβάζεις από εκεί το πρόγραμμα για οποιαδήποτε windows. Προσοχή κατά την ενεργοποίηση όμως, υπάρχει περίπτωση να ζητήσει στοιχεία χρέωσης κάρτας άσχετα με το εάν είναι ήδη αγορασμένο. Για να προσπαθήσουν να χρεώσουν αυτόματα όταν τελειώσει η συνδρομή που αγόρασες με το κλειδί. Εμένα μου το έκαναν αυτό πρόσφατα που ανανέωσα με κλειδί σαν κι αυτό και μάλιστα δεν υπήρχε η δυνατότητα να το αποφύγω σαν βήμα, δεν υπήρχε επιλογή "skip". Έπρεπε να μπω σε άλλη πλατφόρμα που έχουν για χρέωση για να βγάλω τα στοιχεία μου. Σε παράπονο μου στο support είναι μου είπαν καινούριο policy για να "εξασφαλίσουν τη συνεχεί προστασία του συστήματος μου", πα___ρια μέντολες. Οπότε, θα πρότεινα ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα της ενεργοποίησης και αν είναι δυνατόν να την κάνεις σε εργάσιμες ώρες Ελλάδα για να μπορείς να επικοινωνήσεις με το Ελληνικό support, αν υπάρχει ακόμα γιατί στη περίπτωση μου αρχικά έπεσα σε AI support και μετά σε Ινδους...

1 Kommentar

Benutzername