μετα τα δυο χρονια χρησης της αδειας τι επιλογες έχω? θα πρεπει να αγορασω κανονικη συνδρομη απο το site του bitdefender ή μπορω να αγορασω πάλι τη ίδια αδεια για 2 χρόνια?
Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs
μετα τα δυο χρονια χρησης της αδειας τι επιλογες έχω? θα πρεπει να αγορασω κανονικη συνδρομη απο το site του bitdefender ή μπορω να αγορασω πάλι τη ίδια αδεια για 2 χρόνια?
3 Răspunsuri
κοιτά. ουσιαστικά σε παροτρύνουν να πάρεις κανονική, ΑΛΛΑ, μπορείς να σβήσεις στο central, που είναι ένας εποπτικός, ονλαιν λογαριασμός το υπάρχον και βάζει ένα νέο. Τώρα αν θα είναι διαθέσιμο σε 2-3-4-6 χρόνια μετά ποιος ξέρει. αλλά στην περίπτωση μου ήταν, οπότε μια χαρά.
Μπορείς να αγοράσεις ξανά. Επίσης δεν ειναι ανάγκη να την βάλεις και στο ίδιο mail σε περίπτωση που σε κόψουν για κάποιο λόγο... Εμένα δούλεψε. Απλά δε μπορείς να έχεις δύο τέτοιες άδειες στο ιδιο mail ταυτόχρονα.
Επίσης, μεγάλη προσοχή κατα την ενεργοποίηση, καθώς η BitDefender τη τελευταία φορά που έβαλα άδεια φέτος, μου ζητούσε να βάλω κάρτα ώστε να με χρεώσει όταν θα περάσει ο χρόνος... Ήταν βήμα που δε μπορούσα να κάνω skip κατά την ενεργοποίηση και επίσης έχουν κάνει σχετικά πολύπλοκο το να κόψεις την αυτόματη ανανέωση και να σβήσεις τη κάρτα σου σε δεύτερο χρόνο, καθώς το έχουν αναθέσει σε άλλη πλατφόρμα. Δεν είναι ακατόρθωτο, αλλά εκνευριστηκά πολύπλοκο χωρίς λόγο, πέρα του να ξεχαστείς ή να απογοητευτείς και να αφήσεις να σε χρεώσουν...