La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
George1925

Εγώ θέλω να ρωτήσω τα εξής:
1) Όταν θες να ψήσεις στο φούρνο σε ποια θέση βάζεις το ταψί; τέρμα κάτω; μέση; και ποια φλόγα χρησιμοποιείς την κάτω κ μετά την αλλάζεις σε πάνω ανεβάζοντας και το ταψί; η ψήνεις μόνο με την κάτω και ανεβάζεις το ταψί;
2) μπορούν να δουλέψουν ταυτόχρονα ματιά και φούρνος;
3) θέλει αλλαγή μπεκ για να δουλέψει με υγραέριο.
4) με προπανιο μπορεί να δουλέψει κ αν ναι θέλει άλλα μπεκ πάλι; και
5) οι αναθυμιάσεις που εκλύονται κατά την καύση του υγραεριου στο φούρνο κατά πόσο καρκινογόνες είναι, δηλαδη δεν παίρνει μυρωδιά η δεν μένουν κατάλοιπα στο φαγητά; εδώ σόμπα βάζουμε να ζεσταθουμε και μυρίζει απο την καύση το σπίτι κ κάθε λίγο ανοίγουμε να μπει αέρας, πόσο μάλλον σε ένα κλειστό φούρνο.

Nume de utilizator

1 Răspuns

gmsolopuppets

Καλησπέρα Έχω αγοράσει το προϊόν και είμαι ευχαριστημένη Η απάντηση μου είναι 1) Έχω ψήσει γεμιστά, τσίπουρα με πατάτες και μπουρέκι Ξεκινάω στην μέση Αν θέλω πιο σιγά να ψήνω τα πάω πιο χαμηλά Αν θέμα να ροδίσει ή να ψηθεί καλά ανάβω το γκριλ. Είναι αρκετά εύκολο 2) Ναι δουλεύουν 3) Ο φούρνος έχει μπεκ αλλά δεν ήρθε με ρύθμιση 4) Νομίζω έχει μπεκ και για τα δύο ( σαν ανταλλακτικά) 5) δεν ξέρω αλλά δεν μυρίζει καθόλου και έχουμε απορροφητήρα. Νομίζω δεν είναι σαν την σόμπα διότι η φλόγα είναι εσωτερική Καλή επιτυχία

1 Comentariu

Nume de utilizator