Έχει αντιστάσεις πάνω κάτω κανονικά; οπως οι κανονικές κουζίνες; δε λέω για αερόθερμο γιατί δεν έχει άλλα αντιστάσεις έχει κανονικά κ πάνω κ κάτω για να ψήνει το φαΐ ομοιόμορφα;
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Έχει αντιστάσεις πάνω κάτω κανονικά; οπως οι κανονικές κουζίνες; δε λέω για αερόθερμο γιατί δεν έχει άλλα αντιστάσεις έχει κανονικά κ πάνω κ κάτω για να ψήνει το φαΐ ομοιόμορφα;
2 Отговора
Αντιστασεις οχι . το αεριο δεν λειτουργει ετσι. στον φουρνο εχεις ειτε το πανω ειτε το κατω αναμμενο μονο. δεν ειχα προβλημα ψησιματος αλλα σιγουρα σου λεω οτι αν για παραδειγμα βαλεις το κατω στον φουρνο και κατεβασεις το ταψι τερμα κατω τηγανιζεις ανετα. το αεριο δουλευει σαν αεροθερμο απο μονο του.ανεβαζει καλη θερμοκρασια η οποια απλωνεται σε ολο τον φουρνο γρηγορα.αναβω μονο το κατω του φουρνου με το ταψι 1 σκαλα κατω απο την μεση...σπανια αλλαζω στο πανω για κανα δεκαλεπτο αν θελω χρωμα (κανα παστιτσιο).αργει 10-20 λεπτα σε σχεση με τις ηλεκτρικες κουζινες αλλα εισαι σιγουρος οτι εψησε καλα.με τις ηλεκτρικες με αεροθερμο παντα ελεγχα αν εψησε μεσα το φαγητο ... δεν εχω τετοιο προβλημα με αυτον το φουρνο.παιρνει λιγο καιρο να τον μαθεις αλλα μετα πεταει.θα επρεπε να τον θεωρουμε (για ποιο ευκολη κατανοηση) σαν τον παλιο πετρινο φουρνο με τα ξυλα της γιαγιας.χωρις πολλα εξτρα (διπλα τζαμια-αεροτομες και ζαντολαστιχα) αλλα ψηνει αυτο που θες και το βγαζει τελειο οταν τον μαθεις.
Οχι .όλες οι κουζίνες αερίου έχουν την φλόγα κάτω κ διανέμουν την θερμότητα μέσα στο χώρο με την εσωτερική σχεδίαση τους .υπάρχει γκριλ πανω που λειτουργεί μόνο του. Είναι καταπληκτική κουζίνα απλα το ταψί που έχει μέσα το κρατάς μόνιμα τέρμα κάτω για να έχεις καλύτερη διανομή θερμοκρασίας ,εγώ έχω αγοράσει κ ένα θερμόμετρο φούρνου με 2ευρω για να βλέπω την θερμοκρασία μέσα στο φούρνο