La ce să fiți atenți

• Scriu întrebările mele despre produs.
  • Evit întrebările despre disponibilitate, preț și cursul comenzii mele.
  • Îmi protejez informațiile personale și nu le public.
  • Nu folosesc expresii obscene sau ofensatoare.

Vezi detaliat termenii de utilizare pentru Întrebările despre produs

Toate întrebările
Dajian

Φίλε LooneyJuice , με τι κάρτα γραφικών το χρησιμοποιείς ? Υπάρχει περίπτωση να βλέπω τίποτα με VGA: 1660 Super ?

Nume de utilizator

1 Răspuns

LooneyJuice

Φίλε μου, δυστυχώς δεν υπήρχε κάποιο notification για να δω την ερώτηση σου νωρίτερα, οπότε συγγνώμη για την καθυστέρηση. Το εν λόγω HMD το έτρεχα αρχικά με μια GTX980 που τυπικά είναι κάτω από το minimum spec λόγω του ότι δεν είχα DP 1.3+. Ουσιαστικά το έτρεχα 60hz. Τώρα πλέον είμαι σε 1080ti.

Να ενημερώσω ότι αρκετά παιχνίδια ήταν playable μιά χαρά στα 60hz με την 980, και από performance επίσης. Σαφώς πολύ λίγες ήταν οι περιπτώσεις που μπορούσα να το τρέξω σε native ανάλυση, αλλά ακόμα και στο 50%, μιλάμε για ανάλυση index, που επαρκεί για πολλά games, με οτιδήποτε παραπάνω να βοηθάει αρκετά στην ανάλυση και το Aliasing.

Οπότε για να στο δέσω, θα μπορείς να το τρέχεις με 1660 Super διότι είσαι και περίπου 20% πιο γρήγορος από μια 980, απλά ίσως στα 60hz με λίγο λιγότερη ανάλυση, ή 90hz με motion smoothing και ανάλογες προσαρμογές στην ανάλυση (που έτσι και αλλιώς θα φαίνεται πιο ωραίο λόγω pixel density).

Είναι όντως βαρύ σε native resolution γιατί είναι περισσότερα pixel και από 4K, αλλά το χτύπησα και με 980 φαντάσου και δεν το μετάνιωσα. Ιδανικά αν μπορείς να τσιμπήσεις έστω και μεταχειρισμένη μια λίγο γρηγορότερη κάρτα δεν θα ήταν κακό, αν και γνωρίζω καλά τη δυστυχή κατάσταση της αγοράς τώρα...

Ότι άλλο χρειάζεσαι, ρωτάς.

3 Comentarii

Dajian

Ευχαριστώ πολύ για την διαφωτιστική απάντησή σου .
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον τρόπο επικοινωνίας (αν και το έψαξα λίγο) μεταξύ των εδώ "αξιολογητών"!
Έτσι περίμενα ότι κάποια στιγμή θα μπεις να δεις ξανά το προϊόν που τόσο αναλυτικά αξιολόγησες (όπως κάνω και εγώ πότε πότε) ... Οπότε μου απάντησες στη μεγαλύτερη επιφύλαξή μου ! και σ' ευχαριστώ πολύ για αυτό !
Πιστεύω μετά την πρωτοχρονιά θα μπορέσω να το αξιολογήσω και εγώ ! :-) , εκτός και αν βγει κάτι αντίστοιχο σε ασύρματο ...
Την Αsus 1660 Super την πήρα 270€ εδώ και χρόνια ( και μου φάνηκε ακριβή τότε) ... και τώρα έχει ... 600 με 760€ !!!
Απίστευτο ! ? Τρέμω μη μου πάθει τίποτα !!!!
Ευχαριστώ και πάλι ;-)

LooneyJuice

Χαρά μου! Έχε υπόψην ότι η HP ετοιμάζει revision του G2 που δεν θα είναι γενικό makeover αλλά θα κοιτάξουν απλά να αναβαθμίσουν κάποιους τομείς όπως το tracking volume των χειριστηρίων και το face gasket. Ίσως όταν είσαι στην αγορά για headset μετά την πρωτοχρονιά που ανέφερες να υπάρχει περισσότερη πληροφορία. Απλά όταν είναι η ώρα, ρήξε μια ματιά τι παίζει εκείνη τη στιγμή!

Και μιας και θα πάρω και κάποιο notification πλέον, αν χρειαστεί κάτι και τότε πες μου.

Dajian

Ναι το είδα κάπου σαν είδηση ,
Αλλά δεν το εντόπισα στην αγορά !
Από ότι φαίνεται δεν θα έχει διαφορετική ονομασία το νέο μοντέλο !
Είδομεν !
Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον !

Nume de utilizator