Ρε παιδιά πως κλείνει το χειριστήριο ? Βγάζεις μόνο το usb απο το pc και το αφήνεις έτσι η κλείνει με κάποιο τρόπο για να μη τρώει μπαταρία ? Κζι το μεγάλο κουμπί που έχει στο κέντρο και γράφει logitech τι κάνει ακριβώς?
Sehen Sie sich die Nutzungsbedingungen für die Produktfragen im Detail an
Ρε παιδιά πως κλείνει το χειριστήριο ? Βγάζεις μόνο το usb απο το pc και το αφήνεις έτσι η κλείνει με κάποιο τρόπο για να μη τρώει μπαταρία ? Κζι το μεγάλο κουμπί που έχει στο κέντρο και γράφει logitech τι κάνει ακριβώς?
1 Antwort
Κλείνει μόνο του όταν μείνει σε αδράνεια. Μην σε απασχολεί να βρεις διακόπτη τύπου on/off, οι μπαταρίες του κρατάνε πάνω από τρεις μήνες με καθημερινή χρήση. Το μεσαίο κουμπί ανοίγει την ρύθμιση των χειριστηρίων των windows (πχ δείχνει ποιος αριθμός χειριστηρίου είναι) και επίσης ενεργοποιεί το big-screen mode που έχει το Steam (ή σου φαίρνει μπροστά το steam αν το έχεις ελαχιστοποιήσει). Μετά, όταν είσαι in-game, ανοίγει κάποιες επιλογές του steam.
2 Kommentare
Ευχαριστώ πολύ! Το πήρα στη τιμή των 30 ευρώ από mediamarkt. Είχα παραγγείλει το φθηνότερο ενσύρματο F310 νομίζω ήταν, αλλά επειδή έλεγαν ότι είναι έτοιμοπαραδοτο ενώ δεν είχαν στοκ τελικά, με πήραν τηλ να μου στείλουν το αμέσως επόμενο με τα ίδια λεφτά! Κ έτσι το πήρα από σπόντα και σε πολύ χαμηλή τιμή. Πολύ καλό, όντως λίγο μεγάλο αλλά συνήθεια είναι. Και πολύ στιβαρή κατασκευή μου φαίνεται. Παίζει κ με όλα τα παιχνίδια που δοκίμασα.
Μπράβο φίλε! Χαίρομαι, ειδικά που το πέτυχες σε τέτοια τιμή!!! Πιστεύω οτι δεν θα σε απογοητεύσει.