Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Panagiotis1546114713

οι σκανδάλες είναι αναλογικές ή συμπεριφέρονται σαν το πληκτρολόγιο? το θέλω για Racing games και κυρίως για να ελαττώνω ταχύτητα χωρίς να αφήνω την σκανδάλη ούτε να πατάω φρένο, άλλα με το να μειώνω την πίεση στην σκανδάλη. Δηλαδή αν είναι Pressure-sensitive.

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

EmmanuelB

Είναι όντως αναλογικές και στην αρχή ελαφρώς σκληρότερες από άλλα χειριστήρια. Τώρα, ή τις συνήθισα ή κάπως μειώθηκε η αντίστασή τους. Πάντως δεν "χάνουν" καθόλου, και είναι πολύ ακριβείς. Τώρα, για το αν η απόσταση που διανύουν είναι μικρή συγκριτικά με άλλα χειριστήρια που ίσως βγαίνουν ειδικά για racing κλπ, δεν έχω εικόνα. Πάντως στην απόσταση που καλύπτουν η "αναλογικότητά" τους είναι απόλυτα ακριβής.

Όνομα χρήστη
catlord

Ειναι αναλογικες αλλα ειναι αρκετα σκληρες και ειναι πιθανο να σε κουραζει για παρατεταμενη χρηση. Επισης το μεγιστο πατημα τους ειναι πολυ μικρο σε σχεση με αλλα gamepads οποτε μαλλον για τη χρηση που το θες δεν θα βολεψει ιδιαιτερα.

Όνομα χρήστη
Ace__Hunter_S

Φίλε μου αυτά που ψάχνεις με το ζόρι τα έχουν τα gamepad με τιμή τουλάχιστον 50 ευρώ και αν. Αυτός απλά είναι για ενα τίμιο παιχνίδι.

Όνομα χρήστη