За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
Panagiotis1546114713

οι σκανδάλες είναι αναλογικές ή συμπεριφέρονται σαν το πληκτρολόγιο? το θέλω για Racing games και κυρίως για να ελαττώνω ταχύτητα χωρίς να αφήνω την σκανδάλη ούτε να πατάω φρένο, άλλα με το να μειώνω την πίεση στην σκανδάλη. Δηλαδή αν είναι Pressure-sensitive.

Потребителско име

3 Отговора

EmmanuelB

Είναι όντως αναλογικές και στην αρχή ελαφρώς σκληρότερες από άλλα χειριστήρια. Τώρα, ή τις συνήθισα ή κάπως μειώθηκε η αντίστασή τους. Πάντως δεν "χάνουν" καθόλου, και είναι πολύ ακριβείς. Τώρα, για το αν η απόσταση που διανύουν είναι μικρή συγκριτικά με άλλα χειριστήρια που ίσως βγαίνουν ειδικά για racing κλπ, δεν έχω εικόνα. Πάντως στην απόσταση που καλύπτουν η "αναλογικότητά" τους είναι απόλυτα ακριβής.

Потребителско име
catlord

Ειναι αναλογικες αλλα ειναι αρκετα σκληρες και ειναι πιθανο να σε κουραζει για παρατεταμενη χρηση. Επισης το μεγιστο πατημα τους ειναι πολυ μικρο σε σχεση με αλλα gamepads οποτε μαλλον για τη χρηση που το θες δεν θα βολεψει ιδιαιτερα.

Потребителско име
Ace__Hunter_S

Φίλε μου αυτά που ψάχνεις με το ζόρι τα έχουν τα gamepad με τιμή τουλάχιστον 50 ευρώ και αν. Αυτός απλά είναι για ενα τίμιο παιχνίδι.

Потребителско име