Ή εφαρμογή να είναι σέ τηλέφωνο 5G ή σέ τηλέφωνο 4G. Γιατί σέ 4G χάνη την σύνδεση της εικόνας. Δηλαδή χάνη τό Wi fi
Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта
Ή εφαρμογή να είναι σέ τηλέφωνο 5G ή σέ τηλέφωνο 4G. Γιατί σέ 4G χάνη την σύνδεση της εικόνας. Δηλαδή χάνη τό Wi fi
1 Отговор
8 Коментара
Σέ τή τηλέφωνό έχεις την εφαρμογή και δεν έχεις πρόβλημα
Xiaomi mi9 και δουλεύει άψογα. Έχω βάλει το drone αγγελία είναι σαν καινούριο 10 πτήσεις μόνο το δίνω για να πάρω επαγγελματικό.
Νά Πάρης DJI όλα τα άλλα είναι σκουπίδια. Το λέω γιατί έχω καί τό Mavic mini καμιά σχέση αν πάς και σέ μεγαλύτερό ακόμη καλύτερα
Dji θα πάρω. Πάντως χωρίς υπερβολές για αρχή η για τον μέσο χρήστη και το sg906 είναι πάρα πολύ καλό εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει καλύτερο και έχω δει πολλά μέχρι 200 -250 ευρω
Εγώ όχι και ό λόγος είναι ότι χάνω την εικόνα αναμετάδοσης με το κινητό. Με το κοντρόλ δεν χάνει το σημα. Ή μετάδοση έχει καθυστερήσει με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που βλέπει. Με το DJI δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Μιλάμε για το sg906 pro. Ναι αλλά για να μπη κάποιος στον κόσμο τού drone για τά χρήματα του ναι είναι τό καλύτερο.
Εγώ έχω το sg906pro 2 και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε κολλάει ούτε χάνει σήμα ούτε αποσυνδέεται μέχρι 120 μέτρα ύψος και σχεδόν 1000 μέτρα απόσταση έχω φτάσει και άκουγε και στην παραμικρή εντολή και έβλεπα τα πάντα on time
Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Εγώ έχω το Redni Note 5 μήπως φταίει αυτό
Τίποτα να είσαι καλα