Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
StamosTal

Για next gen console κανει? για χρηση gaming εχω xbox series X

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Tonis_Agious

Ναι φίλε μια χαρά κάνει η τηλεόραση για next gen console και ειδικά αν δεν είσαι πολύ απαιτητικός στο gaming γιατί και εγώ που δεν είμαι πολύ απαιτητικός στο gaming και έψαχνα απλά μια σχετικά φθηνή 4k τηλεόραση για το ps5 μια χαρά με βόλεψε αυτή η τηλεόραση, βέβαια αυτό είναι ανάλογα στον καθένα γιατί αν εσύ για παράδειγμα είσαι σχετικά πιο απαιτητικός στο gaming τότε θα πρέπει να πάρεις μια πιο ακριβή τηλεόραση σε σχέση με αυτήν, κυρίως αν ψάχνεις τηλεόραση που να υποστηρίζει πάνω από 60 fps για το online gaming κυρίως γιατί αυτη δεν υποστηρίζει πάνω από 60 fps στα παιχνίδια γιατί είναι 60ghz, η ακόμα καλύτερο για κάποιον που είναι πιο απαιτητικός στο gaming και κυρίως στα online παιχνίδια καλύτερα θα ήταν να πηγενε σε monitor, όμως αν εσύ προσωπικά δεν είσαι πολύ απαιτητικός στο gaming και ψάχνεις απλά για μια 4k τηλεόραση τότε αυτή η τηλεόραση είναι ότι πρέπει για σένα και το καλό με αυτή την τηλεόραση είναι ότι είναι και πάλι αρκετά καλή για την τιμή της γιατί πέρα από 4k ανάλυση που υποστηρίζει έχει και επιπλέων χαρακτηριστικά που έχουν κι άλλες τηλεωρασεις προφανώς όπως το hdr που επίσης είναι σημαντικό να παίζεις με ενεργοποιμενο το hdr για καλύτερη εμπειρία, ελπίζω να σε βοήθησα!

Όνομα χρήστη