What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Username

1 Reply

dasimomytis

Ναι, όλες οι ευρωπαϊκές έχουν VA panel σε αντίθεση με τις Ασιατικές και τις Αμερικανικές

3 Comments

pavlosxala

Οπότε χρειάζεται διόρθωση η αξιολόγηση σας ως κάτοχος που είστε, γιατί αναφέρετε:

"Όλα τα θετικά μας οδηγούν βεβαίως και στα αρνητικά της με το κυρίως αρνητικό να ειναι το σχετικά χαμηλό contrast ratio τα αδύναμα μαύρα και το bloating ΜΟΝΟ όμως όταν το δωμάτιο βρίσκεται σε απόλυτο σκοτάδι . "

Όμως αφού πραγματικά έχει VA panel το contrast ratio-ο λόγος αντίθεσης είναι πολύ καλός για LCD τηλεόραση.
Στην αρχή αναφέρατε για panel ADS στην αξιολόγηση σας,μετά το διορθώσατε.

dasimomytis

Σωστά ήμουν σίγουρος ότι έχει ADS panel αλλά τελικά έχει VA σε κάθε περίπτωση τα viewing angles είναι πολύ καλύτερα από την προηγούμενη όποτε ήμουν και εγώ σίγουρος ότι είναι ADS. Τώρα , να σας πω τα μαύρα παραμένουν αδύναμα όπως και το contrast αλλά και το bloating πάντα με σημείο αναφοράς μια LG C1 που επίσης διαθέτουμε . Όποτε και παραμένω στην άποψη μου ότι η τηλεόραση είναι ότι πρέπει για ένα πολύ φωτεινό δωμάτιο όπως το σαλόνι μου αλλά όχι για ένα playroom όπως το υπόγειο. Σε κάθε περίπτωση θα επανέλθω με φωτογραφίες ως την επόμενη εβδομάδα

SakisLeft

Σε επικοινωνία που είχα με την Samsung μέσω chat δεν ήξεραν να μου απαντήσουν τι τύπο panel έχει η Q80A... :/

Username