За какво да внимавате

• Пиша въпросите си относно продукта.
  • Избягвам въпроси за наличността, цената и хода на моята поръчка.
  • Защитавам личната си информация и не я публикувам.
  • Не използвам неприлични или обидни изрази.

Вижте подробно условията за ползване за Въпросите за продукта

Всички въпроси
frong

Γεια σας. Ειμαι δυσκολος στον υπνο..θελω ησυχια..μπορειτε να μου πειτε αν το συγκεκριμενο μηχανημα εχει θορυβους απο συστολες διαστολες των πλαστικων? Επισης εχει βαλει κανεις θερμομετρο στις περσιδες να δει τουλαχιστον στο κρυο ποσους βαθμους βγαζει?

Потребителско име

1 Отговор

karibu

Διαστολες συστολες οχι. Θερμομετρο εχω βαλει εγω και αναλογως τις ρυθμισεις βγαζει οταν λειτουργει συνεχως λιιιγο πιο κατω απο την θερμοκρασια χωρου, ομως αν λειτουργει περιστασιακα θα βγαζει 12 βαθμους, αλλα τι σημασια εχει ποσο κρυο βγαζει? Αν θες πολυ κρυο αερα , απλα κατεβαζεις την θερμοκρασια που ζητας τερμα, στο 16, ταυτοχρονα την ταχυτητα ανεμιστηρα στο αθορυβο, ΟΜΩΣ η καταναλωση θα ανεβει κατακορυφα μεχρι να πιασει τους 16. Αν το θες για σταθεροτητα στην θερμοκρασια πρεπει απλα να το λειτουργεις συνεχως, πχ στους 26 κ ολα τα αλλα θα τα κανει μονο του, οικονομικοτατα. Ετσι λειτουργουν τα ινβερτερ.

2 Коментара

frong

ευχαριστω πολυ..αλλη μια ερωτηση..οταν πιασει τη θερμοκασια που εχεις βαλει και σταματησει ο ανεμιστηρας στην εσωτερικη μοναδα ακουγεται αμεσως μετα κατι σαν βζζζ για ενα λεπτο? αναφερομαι σε συνθηκες απολυτης ησυχιας σε υπνοδωματιο

karibu

Tι ηχος ειναι αυτος ? μηπως εχεις τις περσιδες σε κινηση και σταματανε μολις σταματησει ο ανεμιστηρας? δεν το εχω σε υπνοδωματιο κ δεν ακουσα κατι, ειναι σε σαλοκουζινα και δυσκολα θα ακουγοταν κατι. Μηπως εχεις ρυθμισει τον αισθητηρα να στρεφει τις περσιδες αλλου απο το σημειο που βλεπει ανθρωπο? γραψε μου αν μιλας για ψυξη η θερμανση και τι ρυθμισεις αναλυτικα εχεις επιλεξει για να δω μηπως ειναι κατι απο αυτα που φταιει.

Потребителско име